Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Vidzemes modes šovs izsludina konkursu dizaineriem

Baiba Veidemane, 23.02.2011. 13:15

15. aprīlī Valmieras Kultūras centrā notiks pasākums „Vidzeme Fashion Show", kura mērķis ir apvienot Vidzemes talantīgākos dizainerus kopīgā pasākumā un iepazīstināt vidzemniekus ar modi, kura radīta tepat Latvijā, kā arī iedvesmot cilvēkus jaunām modes tendencēm.

Skatītājiem šis pasākums būs īsts šovs, jo tas veidots, kā modes un izklaides apvienojums, piedāvājot dažādus muzikālus, atraktīvus un spilgtus priekšnesumus. Lai saglabātu intrigu - par to, kādi mākslinieki viesosies un, kāda Latvijā pazīstama un iemīļota personība vadīs skaļo Vidzemes modes šovu, ziņosim vēlāk.

Modes šovā savus meistardarbus demonstrēs Vidzemes modes dizaineri, kuras papildinās veikalu sarūpētās apģērbu kolekcijas. Pasākumam dalību jau apstiprinājuši divi modes dizaineri, taču lai sniegtu iespēju arī jaunajiem māksliniekiem paspīdēt, „Vidzeme Fashion Show" izsludina konkursu!

Ja esi cilvēks ar radošu prātu un veiklām rokām, spēj piedāvāt savu modes kolekciju pasākuma skatei vismaz 10 modeļiem, tad sūti aizpildītu pieteikuma anketu (to atradīsi šeit – www.vidzemefashion.com , sadaļā – Konkurss dizaineriem) un fotogrāfijas, kurās redzama apģērbu kolekcija, uz epastu – vidzemefashion@gmail.com līdz 15.martam. Izsludinātā konkursa rezultātā diviem Vidzemes dizaineriem būs iespēja katram izveidot savu modes skati un parādīt savu darbu plašākai auditorijai jau aprīlī.

Līdzīgs modes šovs notika pirms četriem gadiem tepat Valmierā, pasākums priecēja ar piecām modes skatēm, tajā skaitā arī dizaineres Ingas Bergas kolekcija. Vakara gaitā pārsteigumus sarūpējuši bija arī Baltijā labākie flair bārmeņi. Vakars neizpalika arī bez konkursiem un sponsoru balvām. Bet šogad pasākums plāno pārsteigt vidzemniekus ar vēl lielāku vērienu un troksni.

Vairāk informācijas, konkursa anketa un nolikums pieejams šeit - www.vidzemefashion.com

Seko līdzi jaunumiem - http://twitter.com/#!/Vidzeme_Fashion

Uzdod jautājumus un sūti ieteikumus – vidzemefashion@gmail.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV