Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Konkursa Elite Model Look 2011 Latvijas posmam saņemti vairāk nekā 350 pieteikumu

Ieva Līpiņa, 12.04.2011. 11:14

Pasaules lielākajam modeļu konkursam Elite Model Look 2011, kura galvenā balva ir 300 000 eiro vērts līgums ar starptautisko modeļu aģentūru Elite, pieteikušās jau vairāk nekā 350 meitenes no visas Latvijas. Starptautiskā konkursa Latvijas reģionālo posmu, kurš Rīgā notiks septembrī, organizē un jauno topmodeli meklē viena no lielākajām pašmāju modeļu aģentūrām – Vacatio. Konkursa pārstāvji kopš marta beigām līdz pat maija sākumam rīko konkursa atlases posmus 30 lielākajās Latvijas pilsētās, nodrošinot iespēju ikvienai meitenei pieteikties prestižajam konkursam.
Konkursa Elite Model Look 2011 Latvijas posmam saņemti vairāk nekā 350 pieteikumu

Konkursā aicināta piedalīties ikviena meitene, kura ir 14 līdz 22 gadus jauna un kuras augums ir virs 172 cm. Pieteikties iespējams klātienē – atnākot uz kādu no reģionālajām konkursa atlasēm, vai arī aizpildot anketu internetā, Elite Model Look Latvia mājas lapā, www.elitemodellooklatvia.com

„Šobrīd konkursa atlases posmi notikuši vien astoņās pilsētās, taču meiteņu atsaucība ir milzīga, meitenes steidz izmantot iespēju, kad atlases notiek tik tuvu viņu dzīvesvietai, jo pirmo reizi Latvijas vēsturē tiek organizēts tik plašs skautinga brauciens" stāsta modeļu aģentūras Vacatio vadītājs Zigmunds Līpiņš "mēs aicinātu ikvienu meiteni izmantot šo unikālo iespēju, un atnākt uz reģionālajām atlasēm, lai pārbaudītu savas iespējas veidot modeles karjeru. Atlasēs valda vienkārša un pozitīva gaisotne, par ko saņemam daudz pateicības vārdus, gan no meitenēm, gan no viņu mammām, gan cilvēkiem, kuri palīdz mums organizēt reģionālās atlases."

Elite Model Look pusfināls, kurā piedalīsies labākās pretendentes no visas Latvijas, Rīgā notiks 14. maijā. Visas dalībnieces vērtēs starptautiskā konkursa Elite Model Look pārstāvji, izvēloties 12 – 15 meitenes finālistes, kuras jau septembrī sevi pierādīs Elite Model Look Latvia finālā.

Turklāt meitenes, kuras būs iekļuvušas konkursa finālā saņems iespēju pavadīt neaizmirstamu vasaru Parīzē, lai iepazītos ar modeļu darbu, kā arī prestižo Elite aģentūru. Tāpat finālistes piedalīsies savā pirmajā modes skatē un apmeklēs skaistumkopšanas procedūras salonā „Beauty&Fashion Bazaar." Jaunietēm būs iespēja sevi pilnveidot Vacatio studijas pasniedzēju vadībā, kā arī veidot pirmos foto testus pie tādiem profesionāliem fotogrāfiem kā Natālija Berezina, Nils Vilnis un Liene Pētersone.

Savukārt Latvijas posma konkursa fināla, kurš Rīgā notiks septembrī, uzvarētājas saņems iespēju piedalīties Pasaules Elite Model Look finālā Honkongā kopā ar citu valstu skaistākajām meitenēm cīnītos par uzvarētājas titulu un iespēju iegūt 300 000 eiro vērtu līgumu ar aģentūru Elite.

Elite Model Look Latvia konkursa reģionālās atlases notiks šādās pilsētās:

Otrdiena, 12. aprīlis - Ogre,
plkst. 17.00 līdz plkst. 19.00 Tirdzniecības centrs Dauga
Trešdiena, 13. aprīlis - Dobele
plkst. 15.30 Dobeles kultūras nams
Ceturtdiena, 14. aprīlis - Jelgava, Kuldīga
plkst. 16:00 Jelgavas kultūras nams
plkst. 18:00 Kuldīga Bērnu un Jauniešu centrs
Pirmdiena, 18. aprīlis - Sigulda, Valmiera
plkst. 15.00 Siguldas tirdzniecības centrs Šokolāde
plkst. 18.00 līdz plkst. 20.00 Valmieras tirdzniecības centrs Valleta
Otrdiena, 19. aprīlis - Valka
plkst. 15.00 Valkas Kultūras nams
Trešdiena, 20 Aprīlis - Aizkraukle
plkst.16:00 Aizkraukles pilsētas bērnu un Jauniešu centrs, Spīdolas 11,
Otrdiena, 28. aprīlis - Madona, Gulbene,
plkst. 15.00 Madonas Kultūras nams
plkst. 17.00 Gulbenes Kultūras centrs
Otrdiena, 3. maijs - Saulkrasti, Limbaži,
Plkst. 16.00 Saulkrastu Kultūras namā Zvejniekciems
Plkst. 18.00 Limbažu Kultūras namā
Ceturtdiena, 5. maijs - Daugavpils
Sestdiena, 7. maijs – Rīga
Plkst. 12.00 tirdzniecības centrā Galleria Rīga
Sestdiena, 14. maijs - Latvijas pusfināls

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV