Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

„Ingman" jaunajā saldējumu sezonā uzsācis rekordaugstu saldējumu ražošanu Latvijas tirgum

Inese Ozoliņa, 19.04.2011. 11:46

Viens no vadošajiem saldējumu ražotājiem Baltijā „Ingman", vēl vairāk nostiprinot tirgus pozīcijas Latvijā, pieņēmis stratēģisku lēmumu paplašināt ražošanu, lai Latvijā līdz ar jaunās saldējuma sezonas sākšanos piedāvātu iedzīvotājiem vairāk nekā 20 jaunas saldējumu šķirnes. Tas ir rekordaugsts skaits, salīdzinot gan ar citiem saldējuma ražotājiem Latvijā, gan arī ar SIA „Ingman Saldējums" līdzšinējo pieredzi, jo parasti uzņēmums sortimentu paplašina līdz 10 jauniem produktiem gadā.
„Ingman" jaunajā saldējumu sezonā uzsācis rekordaugstu saldējumu ražošanu Latvijas tirgum

Jāmin, ka šogad „Ingman Saldējums" lielu vērību pievērsis nacionālajām garšu īpatnībām, radot dažādus saldējumus latviešu un krievu tautības iedzīvotājiem, Piemēram, „Latvijas leģendas" sērijas „Mājas" saldējumi, „Atpūta", „Vkusnjashka" un „Carskoje". Pirmo reizi Latvijā būs pieejami pēc unikālas tehnoloģijas ražotie rīsu saldējumi „R-ICE", kas nesatur pienu un līdz ar to ir brīvi no holesterīna un laktozes.

Normunds Labrencis, SIA „Ingman Saldējums" direktors: „Sākoties jaunajai saldējumu sezonai, esam pieņēmuši stratēģiski tālredzīgu lēmumu paplašināt saldējumu sortimentu, uzsākot vairāk nekā 20 jaunu saldējumu šķirņu ražošanu Latvijas tirgum. Tas ir līdz šim lielākais jauno saldējumu skaits „Ingman Saldējums" vēsturē un arī salīdzinoši liels skaits Latvijas saldējuma tirgum. Lai gan „Ingman Saldējums" jau šobrīd ir viens no saldējuma tirgus līderiem, ceram, ka šāds solis ļaus vēl vairāk nostiprināt un pat uzlabot tirgus pozīcijas. Svarīgi uzsvērt, ka „Ingman" nekad nav ekonomējis uz saldējumu kvalitāti un turpina izmantot kvalitatīvas izejvielas, piemēram, saldējumus ražojot no krējuma, nevis izmaksu ziņā lētākajiem augu taukiem. Tas arī ļauj saglabāt pircēju augstu uzticēšanos „Ingman" saldējumiem."

Viens no karstākajiem sezonas jaunumiem būs „Latvijas Leģendas" sērijas „Mājas" krējuma saldējumi vafeļu glāzītēs ar rupjmaizes – dzērveņu, ābolkūkas kanēļa, konfektes „Gotiņa" garšām, kas radītas, vadoties pēc latviešu nacionālajām garšu tradīcijām. Vafeļu glāzītēs jauns produkts ir saldējums „Atpūta" ar vaniļas un šokolādes garšām.

Speciāli krievu tautības iedzīvotājiem radīti saldējumi: plombīra un brulē krēma saldējumi vafeļu glāzītēs „Vkusnjashka" un pilnpiena (padomju laikos labi pazīstams kā „toplonnoe moloko") saldējums starp vafelēm „Carskoje".

Latvijas tirgum inovācija ir rīsu saldējums „R-ICE" ar vaniļas garšu ģimenes iepakojumā un kukurūzas vafeļu konusā. Šis saldējums ir revolūcija saldējuma industrijā, jo nesatur piena produktus un līdz ar to neveicina holesterīnu un laktozes veidošanos.

Kā citus jaunumus var minēt krējuma saldējumu uz kociņa šokolādes glazūrā „Super Viva" ar persiku-marakujas un riekstu garšām, krējuma saldējumu „Totally" uz kociņa ar ogu pildījumu un žāvētiem melleņu gabaliņiem, krējuma saldējumu „Viva" uz kociņa ar karameļu glazūru, sorberta saldējumu vafeļu glāzītēs „VIVA Brazilian", dzērveņu un ābolu-kanēļa saldējumus „Homemade" vafeļu konusā, sulu saldējumu bērniem „Super Rocket" uz kociņa un citus jaunumus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV