Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Oakley radījis saulesbrilles drošai riteņbraukšanai

Ieva Vītola, 29.04.2011. 11:35 | komentāri (3)

Aktivizējoties riteņbraukšanas sezonai un kultūrai pilsētu ielās, profesionālā sporta saulesbriļļu ražotājs Oakley nācis klajā ar revolucionāru piedāvājumu saulesbriļļu segmentā. Ceļu satiksmes noteikumu zināšanas, koncentrēta uzmanība un ķivere vairs nav vienīgie riteņbraucēju sargi. Arī saulesbrilles, kuras jebkuros laika apstākļos nodrošina perfektu redzamību, optisku precizitāti un noturību uz acīm sportisku aktivitāšu laikā, ir būtisks aspekts ikvienam aktīva dzīvesveida cienītājam.
Oakley radījis saulesbrilles drošai riteņbraukšanai

Jaunajā riteņbraukšanas sezonā Oakley arī Latvijā nācis klajā ar šī gada revolucionārajiem saulesbriļļu modeļiem, kurus iecienījuši profesionāli riteņbraucēji visā pasaulē - Jawbone un Split Jacket.

Šos modeļus starp citiem izceļ tajos iestrādātā īpašā tehnoloģija Switch-Lock, kas ļauj viegli un ātri nomainīt saulesbriļļu lēcas, lai pielāgotos mainīgajiem redzamības apstākļiem. Šie modeļi jau sākotnēji komplektēti ar divu veidu maiņas lēcām, izņemot, protams, modeļus, ar Transitions lēcām, kas ir gaismas jutīgas un pašas pielāgojas redzamības apstākļiem.

Abi modeļi ir aprīkoti ar labākajām Oakley lēcu tehnoloģijām: augstas kvalitātes optika (High Definition Optics - HDO) garantē nevainojamu redzamību un optimālu optisko precizitāti, savukārt XYZ optika (optiski precīzs lēcas izliekums horizontālā, vertikālā un biezuma plaknē) nodrošina perfektu asu redzamību un vizuālu skaidrību visos skata leņķos. Turpretim lēcas, kas izgatavotas no plutonīta, ne tikai aizsargā no kaitīgajiem UV stariem, bet vienlaikus ir arī neplīstošas un triecienizturīgas. Pateicoties unikālam materiālam Unobtainium®, Oakley saulesbrilles nenoslīdēs no deguna ne sportisku aktivitāšu laikā, ne svīstot, ne arī braucot ar riteni lietū.

Līdz šim Oakley patentējis vairāk kā 600 unikālu tehnoloģiju saulesbriļļu ražošanas jomā, kas augstāko tehnoloģiju laboratorijās tiek radītas kopā ar zinātniekiem, bet pirms ieviešanas ražošanā – testētas kopā ar pasaules ievērojamākajiem sportistiem.

Oakley jau kopš saviem pirmsākumiem 1975. gadā, ir viens no vadošajiem sporta un aktīva dzīvesstila saulesbriļļu, kā arī citu profesionālā sporta aksesuāru ražotājiem. Oakley arvien meklē jaunas tehnoloģijas un izaicinājumus, lai sasniegtu augstāko kvalitāti un precizitāti ikvienā aspektā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV