Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

„Gatvepro" atver pirmo veikalu Latvijā

Anda Podziņa, 31.08.2011. 12:25

T/c „Galerija Centrs" 4. stāvā atklāts jauns ielas un stila modes apģērbu veikals „Gatvepro". Saviem klientiem tiks piedāvāti Eiropā, ASV un citur pasaulē iecienītu zīmolu - Santa Cruz, Independent, Zoo York, Famous Stars and Straps, Creme un Fenix - apģērbi.
„Gatvepro" atver pirmo veikalu Latvijā

Galerijas:

„Gatvepro" mērķis ir iepazīstināt ar Latvijā līdz šim neiepazītiem zīmoliem, kas ir ielu modes un stila paraugs - izaicinoši, ievērojami un kvalitatīvi. Šie zīmoli radīti, mijiedarbojoties dažādām ielu kultūrām.

Artūrs Treija, „Gatvepro" veikala vadītājs, uzsver: „Plašs piedāvājums gaida tieši vīriešus, savukārt sievietēm atvēlēti vien 15%. Kā ievērojām pirmajās darba dienās, vīrieši ir patīkami pārsteigti par kvalitātes un cenu līmeņa apvienojumu. No daudziem citiem apģērbu veikaliem atšķiramies ar to, ka preces ir limitētā daudzumā, nav daudz vienādu modeļu. Domāju, nevienam nav ērta situācija, ja, atnākot uz pasākumu, ir vēl trīs tāpat ģērbušies cilvēki, cenšamies panākt, lai katrs varētu būt personība. Pajautājot pārdevējam, cilvēki var uzzināt, cik šādi modeļi vēl ir atlikuši. Lepojamies ar neierastāka stila apģērbu un spilgtajiem aksesuāriem."

Lelde Gangnuse - Bērziņa, T/c „Galerija Centrs" vadītāja: „Ielu mode ir patiesais modes nervs, jo tieši tas, kas tiek vilkts mugurā ikdienā, liecina par mūsu personību – cik īpaši un drosmīgi jūtamies, vai nebaidāmies būt spilgti un izaicinoši. „Galerija Centrs", kas jau vairākus gadus rīko „Streetfashion" modes skates, novērtē to, ka tiek atvērts veikals, kas ļauj parādīt savu patieso „Es". Ceru, ka jau šajā ''Streetfashion" skatē, kas notiks 1.septembrī, kādam modelim „no ielas" mugurā būs apģērbs tieši no „Gatvepro"."

„Pirmajās dienās vīrieši devuši priekšroku Independent zīmola apģērbam, bet sievietes Famous Stars and Straps. Šie zīmoli ir krasi atšķirīgi no tirgū jau pieejamā piedāvājuma un varam secināt, ka cilvēkiem bija vajadzīgs kaut kas jauns," tā A. Treija.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV