Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Grāmatu autori pret rudens depresiju

EasyGet.lv, 27.10.2011. 11:59

2. un 8. novembrī Jumavas grāmatnīcā Dzirnavu ielā 73, Rīgā notiks apgāda "Jumava" rīkotas tikšanās ar autoriem Jāni Arvīdu Plaudi, Elizabeti Ozolu un Pauli Grēniņu, informē apgāda "Jumava" Reklāmas un sabiedrisko attiecību nodaļa.

2. novembrī plkst. 17.00 ikviens aicināts uz tikšanos ar vairāku grāmatu autoru, cilvēku raksturu un rokrakstu zinātāju Jāni Arvīdu Plaudi un krāsu terapeiti, arī grāmatu autori Elizbeti Ozolu, kuri dalīsies zināšanās, kā neiegrimt rudens drūmā laika veicinātajā noskaņojumā, būt dzīvespriecīgiem un veseliem. Ir daudz noderīgu padomu gan uztura izvēlē, gan krāsu terapijā, sevis sakārtošanās un ir daudz vingrojumu, kas uzmundrina un ļauj saskatīt skaisto, nelikt rokas klēpī un negausties arī gada tumšākajos mēnešos. Autori stāstīs arī par drīzumā iznākošo grāmatu "Sakrālā Latvija", kur apkopoti autoru sensitīvi redzējumi par Latvijas senatni, par to, kas noticis Latvijas svētkalnos, pie svētakmeņiem, bruņinieku pilīs, muižnieku mītnēs, dievnamos, līdz ar to ieskatoties aizgājušo paaudžu dvēselē, iepazīstot seno cilvēku garīgās attīstības metodes un rituālus.

Savukārt 8. novembrī plkst. 17.00 notiks ezotēriķa un kolekcionāra Pauļa Grēniņa pirmās grāmatas "Pieskāriens mūžībai" prezentācija. Mēneša laikā, kopš iznākusi grāmata, tā jau iekarojusi lasītāju interesi un atzinību. Kā minēja kāda lasītāja, "šī ir grāmata, kuru es tik ilgi meklēju! Tā sniedz atbildes uz jautājumiem, kurus līdz šim nebiju sapratusi". Paula Grēniņa grāmata ir unikāla ne vien ar informācijas bagātību, bet arī ar to, ka pirmo reizi tiek skaidrota ezoterikas terminoloģija. Papildus tam daudz informācijas par mūsu mīļās tēvu zemes lielo ezoterisko nozīmi, kā arī cilvēka garīgo izaugsmi un pilnveidošanu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV