Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Bezmaksas veselības diagnostika

Zaiga Barvida, 10.11.2011. 10:55 | komentāri (1)

Veselības dienā medicīnas centrs „Elite" aicina ikvienu 12.novembrī uz pirmreizēju pasākumu – Veselības dienu. Te ikviens varēs pārbaudīt savu veselību un veikt bezmaksas primāros mērījumus vispārējai organisma veselības pārbaudei. Veselība ir vērtība un medicīnas centra „Elite" mediķi to apzinās un piedāvā sestdienā bez maksas spert pirmos soļus savas veselības atgūšanai.

Medicīnas centrs „Elite" ir radis iespēju saviem klientiem bez maksas veikt asinsspiediena mērījumus, elektrokardiogrammu, ultrasonogrāfiju varikozām vēnām, ar eksprestestu palīdzību noteikt cukura un holesterīna līmeni asinīs un izmērīt savu osteoporozes risku.

Ar veikto bezmaksas mērījumu pacients varēs doties konsultācijā pie ārsta, ja mērījumā tiek atklāta kādas nepilnības veselībā.
Veselības dienā medicīnas centrs „Elite" ir sagatavojis ko līdz šim nebijušu – iespēju bez maksas visas dienas garumā izmēģināt fizikālās medicīnas procedūras un aprunāties ar fizikālās medicīnas ārstu. Te būs iespējams iepazīties ar impulsa terapiju sāpju ārstēšanai, ar ultraskaņas, magnētterapiju un elektroforēzes terapijām. Šīs terapijas fizikālajās procedūrās izmanto, lai mazinātu sāpes, iekaisumus, uzlabotu ādas un muskuļu tonusa darbību.

Lai informētu par ikdienā nepieciešamo, medicīnas centra ārsti un citi speciālisti ir sagatavojuši īpašu semināru programmu. Klātesošie varēs uzzināt par vakcinācijas ieguvumiem un mīnusiem, par e vielām produktos, kā tās atpazīt un atšķirt, par D un C vitamīnu nepieciešamību bērnu attīstībā un par uztura izvēli pacientiem ar dažādām saslimšanām.

Īpaši noderīgi būs dažādi ārstu un speciālistu sagatavotie paraugdemonstrējumi. Tā piemēram, jaunajām māmiņām ļoti noderīgs būs zīdaiņu handlings, kur fizioterapeits rādīs kā pareizi mazuli apģērbt un celt, nenodarot viņam pāri. Biroju darbā nogurdinātajiem un tiem, kuriem ir problēmas ar muguras sāpēm, speciālisti demonstrēs ārstnieciskos vingrojumus, lai efektīvi atbrīvotos no mugurkaula, kakla un jostas daļas sāpēm. Pēc paraugdemonstrējumiem speciālistiem varēs uzdot sev interesējošos jautājumus.

Veselības diena medicīnas centrā „Elite" notiek pirmo reizi. Veselības diena notiks 12.novembrī no plkst. 10-14, Anniņmuižas bulvārī 85, Rīgā. Sīkāka informācija par veselības dienu www.mc-elite.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV