Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Paade Mode - jauns Latvijas apģērbu zīmols bērniem

EasyGet.lv, 22.05.2012. 15:30

Latvijā sevi ir pieteicis jauns apģērbu zīmols Paade Mode. Zīmola piedāvājums paredzēts meitenēm un zēniem vecumā no 6 mēnešiem līdz 8 gadiem.
Paade Mode - jauns Latvijas apģērbu zīmols bērniem

Paade Mode zīmols ir 100% Latvijā ražots produkts. Paade Mode zīmola koncepcija atšķiras ar savu izsmalcināto vienkāršību, mūsdienīgo mantojumu un greznību tīrajās līnijās, kā arī dabīgā materiāla elpu. Zīmola kvalitāte atspogulojas atbilstošā un aktuālā dizainā, audumu izvēlē un krāsu gammā, pieejamā pārdošanas modelī. Siluetu izvēlē Paade Mode dod priekšroku vienkāršām līnijām, nepārspīlēti romantiskiem piegriezumiem, mīl klasiku, izmanto dabīgus materiālus, pasteļtoņu krāsu gammu. Kolekcijās tiek izmantoti Latvijas kultūrai, dabai raksturīgi elementi. Paade's krekliņu apdrukās redzami lūši, jūras ērgļi, bites, u.c. Paade's kolekcijas tērpos ir "svītru" un "rūtu" spēles, līdzīgi kā senču tautas tērpos. Paade Mode bērnu apģērba zīmols veidots no diviem simboliem- vārda Paade un zīmes dzērve. Paade ir atvasinājums vārdam pāde, senlatviešu apzīmējums bērnam vārda došanas procesā. Savukārt, dzērvē latvieši saskatīja gudrību, apdomību un prātu. Ar pārliecību, ka katrs bērns ir vislabākā pasaules daļa, un ar mīlestību no Latvijas Paade Mode savu vēlējumu nodod caur apģērbiem.

Paade Mode zīmola vadītāja Linda Raituma: Par Paade Mode zīmola izveidi mūsu ģimene izšķirās jau pirms gada. Mūsu ģimenē aug divi bērni, tieši apģērbu meklējumi, kas bieži pārvēršas par "neiespējamu misiju" kalpoja par pamudinājumu darboties. Atskārtām, ka bērnu apģērbu niša ir salīdzinoši tukša, izvēles kvalitatīvā, dabiskā, dizainiski izskoptā segmentā nav. Paade Mode ir draudzīga atbilde un alternatīva skandināvu ziemeļbriežiem, hello kitty u.c. kultiem. Mūsu zīmola apģērbu galvenais uzdevums, attaisnot iegādes mērķi un nedominēt pār bērnu, cienīt bērna personību.

Paade Modes komanda saskata plašas attīstības perspektīvas. Tirgus pētījumi rāda aizvien pieaugošo interesi par dabīgumu, videi draudzīgu piedāvājumu ar konkrētai kultūrvidei raksturīgo, unikāli atšķirīgo. Prioritārie tirgi tiek saskatīti Baltijas jūras reģions, taču operatīvi tiks reaģēts uz pieprasījumu. Paade Mode uzņēmuma darbības modelis veidots tā, lai nodrošinātu maksimāli efektīvu komandas koncentrēšanos uz kvalitatīvu, eksportspējīgu kolekciju izstrādi, uzņēmuma vērtībām atbilstošu sadarbības partneru izvēli un kvalitatīva klientu apkalpošanas modeļa nodrošināšanu.

Zīmola Paade Mode apģērbs ir pieejams modes konceptveikalā Paviljons, t/c Domina Shopping, modes konceptveikala Taste Latvia stendā t/c Spice, zīmola interneta veikalā www.paade.lv.

24.maijā modes konceptveikalā Paviljons, tirdzniecības centrā Domina no pl.18:00- 20:00 norisināsies zīmola iepazīšanās svētki ar saldiem pārsteigumiem, jautrām pārvērtībām, fotomirkļiem. No 24.maija līdz 1.jūnijam īpaši iepazīšanās piedāvājumi vasaras kolekcijai.

Foto: Paade Mode kolekcja. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV