Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Latvijā populāras sievietes atvērs savus drēbju skapjus

EasyGet.lv, 17.07.2012. 16:15

Ceturtdien, 19. jūlijā, tirdzniecības centrā Spice tiks atklāta apģērbu kopšanas līdzekļu līnijas Vanish organizēta izstāde, kurā savas kleitas apskatei izstādījušas desmit Latvijā populāras sievietes. Izstādes "Sievišķība un kleita kā sievišķības simbols" atklāšanu vadīs televīzijas raidījumu vadītājs Uģis Joksts. Diskusijā ar sieviešķības noslēpumiem dalīsies uzņēmējas Marika Ģederte un Binnija Ārberga un raidījumu vadītāja Elīna Doļģe.

Vanish uzskata, ka tieši vasara ir laiks, kad vilkt kleitas un paradīt savu sievišķību. Turklāt puse (49%) Vanish aptaujāto Latvijas sieviešu uzskata, ka kleitu valkāšana padara viņas sievisķīgākas. Katra ceturtā (24%), lai kļūtu sievisķīgāka, ir gatava ļaut vīrietim darīt „vīriešu" darbus. Biežākus friziera apmeklējumus sievišķības vairošanai atzīmēja katra piektā sieviete (21%). Savukārt 6% aptaujāto ir gatavas biežāk krāsoties, lai kļūtu sievišķīgākas.

Izstādē savas kleitas un sievišķības noslēpumus aicinātas parādīt kādreizējā Valsts prezidente Vaira Vīķe Freiberga, uzņēmēja Binnija Ārberga, uzņēmēja Marika Ģederte, aktrise Mirdza Martinsone, dziedātāja Aija Andrejeva, televīzijas dīva Baiba Sipeniece Gavare, televīzijas raidījumu vadītāja Elīna Doļģe, dziedātāja Olga Rajecka, dzejniece Ērika Bērziņa un aktrise Agnese Zeltiņa.

Izstādes atklāšana notiks pie tirdzniecības centra Spice informācijas centra 19. jūlijā plkst. 14:00. Izstāde, ko organizē Vanish sadarbībā ar tirdzniecības centru Spice un sieviešu apģērbu veikalu Vive Maria, būs apskatāma līdz 29. jūlijam.
Vanish aptauja tika veikta internetā, aptaujājot 544 sievietes vecumā no 15 līdz 74 gadiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV