Piektdiena, 10.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Maija, Paija;

Eugene Wu & Elza Ozolīte prezentēs jaunākos tērpus

EasyGet.lv, 01.08.2012. 09:20

Piektdien, 3. augustā, restorānā Dstyle Lounge tiks prezentēta Eugene Wu & Elzas Ozolītes tērpu kolekcija „Rentgens". Pasākuma sākums plkst. 20:00.

Elzas Ozolītes veidotie tērpu modeļi ir balstīti vienā novienkāršotā piegrieztnē, iedvesmojoties no tēlniecībā izmantotiem materiāliem (granīts, kaļķakmens, dolomīts u.c.), to struktūru, dabā sastopamās formas, kā arī pielietojumu pilsētvidē - transformāciju (arhitektūra, instalācijas u.c.). Viens no iecerētajiem vadmotīviem bija siluetu un krāsu tīrība, līdz ar to tērpi ir izteikti minimālistiski un, spēlējoties ar tērpu garumu un audumiem, locīšanas tehnikā ir radīti jauni, novatoriski risinājumi.

Šķietami skarbos tērpus sievišķīgus padara caurspīdīgais, locītais zīda organzas audums, caur kuru dažbrīd pavīd auguma aprises, padarot to interesantu gan valkātājam, gan skatītājam.

Eugene Wu kolekcijā ir izmantoti : iekšēja brīvība un dullums, no gara līdz īsa, kārtainība, eksperimentāls caurspīdīgums, simetriskums un asimetriskums. Kleitas ātri uzvelkamās un pielietojamās, jo tājos tiks dota brīvība un īpašs radīts abjoms. Tērpu dizainam kā iedvesmas avots bija caurspīdīgi un trausli ziedu motīvi rentgena uzņēmumā, kam pateicoties tērpiem ir izveidots īpašs un unikāls raksturs.

Piedāvātie tērpi izcels sievietes skaistumu, noslēpumainību, rotaļīgumu, seksualitāti, piedod tiem romantisku, sievišķīgu, elegantu un neatkārtojamu raksturu. Tie domāti drosmīgām, radošām un pārliecinātām sievietēm, kas apzinās savu „es" un kas vēlas izcelties.

Par pasākuma neordināri neformālo muzikālo noformējumu rūpēsies Latvijas elektroniskās mūzikas aktīvists Kodek un Rīgas Neons - underground kluba "Straume" veidotāji.

Ieeja - bez maksas.

Galdiņu rezervācija pa tālruni: +371 27887771

Dstyle Lounge atrodas Skārņu ielā 9, Vecrīgā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV