Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Sandras aicinātas uz tikšanos Saldū

EasyGet.lv, 11.09.2012. 14:09

Sestdien, 15. septembrī, J.Rozentāla Saldus vēstures un mākslas muzejs Sandras vārda dienas kontekstā rīko diskusiju „Vārds kā būtības raksturotājs", informē muzeja pārstāve Sandra Leitholde.

Sandru tikšanās un diskusijas mērķis ir paplašināt priekšstatus par sevi kā unikālu, neatkārtojamu personību, atklāt sevī kādas vēl neapzinātas spējas un rakstura šķautnes, kuras dažādu iemeslu dēļ paliek apslēptas ne tikai tuvākajiem cilvēkiem, bet arī pašai sev. Tādēļ tiek izvirzīti jautājumi - vai visām Sandrām ir kādas līdzīgas rakstura vai personības iezīmes ? Kā tās atklājas? Vai var runāt par kāda noteikta tipa personību vārdā Sandra?

Meklējot atbildes uz šiem jautājumiem, visas Sandras, kā arī pārējie, kam interesē šī tēma, tiek aicināti dalīties savās pārdomās un atziņās par vārda Sandra ietekmi uz dzīves kvalitāti un svinēt vārda dienu kopā.

Uz diskusiju 15. septembrī plkst. 13:00 J.Rozentāla Saldus vēstures un mākslas muzej, Saldū, Striķu ielā 22, aicinātas Sandras un viņu apsveicēji. Ieeja pasākumā - bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV