Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Thomas Sabo sudraba rotaslietās iestrādāti dimanti ar zeltu

EasyGet.lv, 11.09.2012. 15:19

Šoruden Vācijas dzīvesstila zīmola Thomas Sabo jaunā kolekcija Sweet Diamonds ar elegantiem motīviem, kuros ir redzami smalki iestrādāti dimanti ar dzeltenā zelta pieskārienu, ir pieejama arī Baltijā. Izsmalcinātā kombinācija piešķir rotaslietām īpašu vērtību, savukārt apburošie motīvi atklāj sapņainu eleganci.
Thomas Sabo sudraba rotaslietās iestrādāti dimanti ar zeltu

Ar jauno kolekciju zīmola Thomas Sabo radošā direktore Sjūzanne Kolbi ļauj atklāt jauno pasauli un parādīt tai savu sievišķo burvību daudzveidīgā un rotaļīgā veidā. Klasiskais apaļais briljanta slīpējums tapa izvēlēts, lai izceltu jaunās kolekcijas elegances pilnību. Īpaša detaļa ir zelts. Izteikti smalks, tomēr pamanāms, dzeltenais zelts kalpo par ietvaru dimantam un pasakaini to pārvērš divu toņu gammā, izceļot jaunās kolekcijas rotaslietas citu vidū.

Smalki izstrādāto motīvu patīkamais dizains uzjundī emocijas: smalki ziedi, bagātīgi tauriņi un sirdis, arīdzan spārni, krusti, atslēgas, kas ir jau par klasiku kļuvušie zīmola Thomas Sabo dimboli, ir ieraugāmi svaigā interpretācijā.

Zīmola rotaslietas ir izstrādātas no 925 raudzes sudraba un 585 proves dzeltenā zelta. Visiem zīmola Thomas Sabo jaunās kolekcijas dimantiem ir Kimberlijas procesa sertifikāts un tiem ir klasiskais apaļais briljanta slīpējums. Dimantu dzidrums ir SI1-SI2 un to krāsa ir gandrīz bezkrāsaina (no G līdz H). Dimantu izmērs atšķiras atkarībā no konkrētās rotaslietas modeļa.

„Rotaslietas ir savdabīga sudraba, dimantu un zelta simbioze, kas ļauj dāmām izvēlēties sev raksturīgākos motīvus no jau iecienītiem zīmola Thomas Sabo simboliem. Šī kolekcija tik vērtīga, cik vērtīga ir sieviete, kas to izvēlas," atzīst zīmola Thomas Sabo oficiālā franšīzes partnere Baltijā Anita Streiča.

Speciāli jaunās kolekcijas rotaslietām dizaineri izstrādājuši iepakojumu mazas sirdsveida kastītēs formā ar mazu tauriņu un satīna maisiņu. Tā zīmols apliecina, ar kādu mīlestību rotaslietas radītas un iepakotas un ar tādu pašu mīlestību tām jātop nēsātām.

Zīmola jaunā kolekcija Sweet Diamonds ir atrodama Thomas Sabo salonā TC Spice, Lielirbes ielā 29, Rīgā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV