Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Turpinās balsošana par seksīgāko dibenu

EasyGet.lv, 12.09.2012. 13:37

Jau šajā nedēļas nogalē Liepājas stilīgākais kokteiļbārs Red Sun Buffet un žurnāls FHM noskaidros šīs vasaras seksīgāko dibenu.
Turpinās balsošana par seksīgāko dibenu

Galerijas:

Šobrīd par pasaules seksīgākā un skaistākā dibena īpašnieci atzīta amerikāņu erotisko filmu aktrise, dejotāja, Playboy modele un interneta personība Nikola "Koko" Ostina. Arī Latvijā pirmo reizi tiks noskaidrota seksīgākā dibena īpašniece un tā būs viena no piecām konkursa finālistēm, par kurām skatītāji, vērtētāji un skaistu dibenu cienītāji var balsot mājas lapā www.draugiem.lv/redsunbuffet līdz 14. septembra 10:00 rītā. Trīs visvairāk balsis ieguvušās finālistes vērtēs žūrija un uzvarētāja piedalīsies kārdinošā fotosesijā, kuras bildes tiks publicētas jau oktobra žurnālā FHM.

„Šis konkurss ir pilnībā made in Liepāja, jo esam sapulcinājuši Liepājas labākos – stiliste Elīna Štobe, fotogrāfs Jānis Reinfelds, uzvarētāja dosies ceļojumā ar Liepājas tūrisma aģentūru „ApSauli" un meitenes ģērbtas Liepājā ražotā Lauma Lingerie veļā. Finālistu vidū gan ir tikai viena liepājniece," stāsta „bufetes" mārketinga speciāliste L.Stūrīte.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV