Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Kaņepes Kultūras centrā notiks tirgotāju saiets Marakešas garā

EasyGet.lv, 11.10.2012. 09:36

Kaņepes Kultūras centrs 14. oktobri aicina pavadīt īpašā atmosfērā, no 12.00 – 20.00 apmeklējot „Marakešas" tirdziņu ar Latvijas tirgotāju piedāvātiem labumiem, radošajām darbnīcām, spēlēm, laikmetīgo deju un mūziku, informē Kaņepes Kultūras centra pārstāve Kristīne Hlevinska.
Kaņepes Kultūras centrā notiks tirgotāju saiets Marakešas garā

Pasākuma ietvaros Līga Liberte ar partneri rādīs fragmentus no laikmetīgās dejas izrādes "Kā tev iet?", bet vakarā no plkst. 19.00 par muzikālo pavadījumu būs parūpējušās grupas „Gaujarts"un „Baložu pilni pagalmi".

„Marakešā" būs sapulcējušies daudzi pašmāju tirgotāji, kuri piedāvās iegādāties dizaina lietas – rotas un apģērbu, kā arī rotaļlietas un īpašas retro lietas. Pasākumā notiks arī citas tirgus plača cienīgas aktivitātes visas dienas garumā - origami locīšana, ludo spēļu spēlēšana, hennas zīmēšana, darbosies arī sietspiedes darbnīca, kurā ikvienam būs iespēja apdrukāt līdzi paņemto apģērbu. Zaļo oāzi būs sarūpējusi „Mājas svētība", kas demonstrēs, kā uz palodzes ikviens var izaudzēt savu mājas aptieciņu.

Ēdināšanu nodrošinās indiešu kafejnīca „Rudra", ar gardām kūkām cienās kafejnīca „Mierā", bet pats Kaņepes centrs būs parūpējies par interesantiem dzērieniem, kas iesildīs gan miesu, gan garu. Būs vēl arī citi pārsteigumi, kurus ikviens aicināts doties lūkot pats.

Pasākums norisināsies mājīgajās Kaņepes Kultūras centra iekštelpās un pagalmā. Ieeja pasākumā - bez maksas.

Foto: Marakešas tirdziņš Kaņepes Kultūras centrā. Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV