Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Svētku jampadracis Kaņepes Kultūras Centrā

EasyGet.lv, 06.12.2012. 10:21

Marakeša tiek dēvēta par sarkanbrūno piļu, mošeju, sniegbalto kalnu un palmu pilsētu, bet šoreiz runa ir par lieliskāko tirgošanās, prieka, mūzikas un vienkārši dzīves baudīšanas notikumu – Marakešu, kas norisināsies 9. decembrī no plkst. 12.00 Kaņepes Kultūras centrā (Skolas 15, Rīga), kur varēs iegādāties un arī paši izgatavot dažādas Ziemassvētku dāvaniņas saviem tuvākajiem.

No Vintage pērlēm līdz pašmāju dizainam – tieši tik plašs būs preču izvēles klāsts. Šoreiz būs iespēja iegādāties pašdarinātas lietas gan no vietējiem rokdarbniekiem, gan arī no afgāņu sievietes Mariamas, par kuru uzzināsiet vairāk Marakešā. Droši ņemiet līdzi bērnus, jo viņiem būs pašiem savas izklaides un darbnīcas kopā ar „Bērniem draudzīgs". Visi, kas bēgs no aukstuma, varēs sasildīties tējas ceremonijās, ko piedāvās „Illuseum", kas ir kā pāreja jaunā tējas kultūras līmenī. Visas dienas garumā katrs varēs piedalīties arī radošajās darbnīcās, izpaužot savus talantus, kā arī iemācoties daudz ko jaunu- „Modes Talka" tev dod iespēju iejusties modes mākslinieka ādā, pacietīgie varēs locīt origami, lai izveidotu ziedus, putnus, dzīvniekus. Praktiskāka darbošanās būs ziepju liešana, bet, pievēršoties meditatīvākām un mākslinieciskākām nodarbēm, piedāvāsim veidot skaistas smilšu mandalas kopā ar „I-Dejas mājas" profesionāļiem. Marakešas noslēgumā plkst. 19:00 baudīsim vakaru muzikāli noskaņoto teatrāļu „Gapoljeri" pavadījumā, kur visi aicināti mesties nevaldāmās dejās un dziedāt līdzi, lai nosvinētu jau tradicionālās Marakešas noslēgumu!

Atgādinām, ka pasākumā ieeja ir bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV