Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Piedalies konkursos, laimē balvas un saņem ekspertu padomus!

EasyGet.lv, 21.12.2012. 11:41

Gada baltākie svētki ir dāvanu un pārsteigumu laiks. Arī erotikas festivāls "Erots 2013", gaidot savu piecpadsmito jubileju, vēlas iepriecināt erotikas cienītājus. Ikviens, kas sasniedzis pilngadību, ir aicināts piedalīties konkursos sociālajos tīklos un saņemt vērtīgas balvas. Tāpat "Erota 2013" mājaslapā www.erots.lv varēs uzzināt ekspertu viedokli un arī saņemt ekspertu padomus par dažādiem ar seksualitāti saistītiem jautājumiem.
Piedalies konkursos, laimē balvas un saņem ekspertu padomus!

Izstāde-festivāls "Erots" katru gadu pilnveidojas un piedāvā jaunumus. Tāpat festivāls rūpējas ne tikai par pikantu izklaidi, bet arī sniedz iespēju uzzināt ekspertu viedokli par dažādiem jautājumiem, kas skar seksuālo dzīvi. Dodies uz mājaslapas www.erots.lv sadaļu "Jaunumu blogs" / "Eksperta viedoklis" un uzzini, ko par seksuālo enerģiju un dažādām citām seksuālās dzīves šķautnēm teic andrologs un seksologs Juris Ērenpreiss.

Svētku sajūtu iespaidots, "Erots 2013" konkursa uzvarētājus vēlas iepriecināt gan ar ielūgumiem uz festivālu, gan erotiskām rotaļlietām, gan ar gardiem "pieaugušo saldumiem". "Erots 2013" interesentus ar konkursiem priecēs līdz pat izstādes-festivāla "Erots 2013" sākumam! Katru nedēļu varēs laimēt ielūgumus uz festivālu!

Seko līdzi un piedalies:
http://www.draugiem.lv/erots.lv/;
http://www.facebook.com/Erots.lv;
https://twitter.com/Erots_lv.

Ieeja festivālā un dalība konkursos no 18 gadu vecuma!

Biļetes uz festivālu var iegādāties "Biļešu servisa" (www.bilesuserviss.lv) kasēs visā Latvijā, kā arī Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā. Pirmie 1000 apmeklētāji biļetes varēs iegādāties par īpaši izdevīgu cenu. Tuvojoties festivāla norises laikam un festivāla laikā, biļetes, iespējams, kļūs dārgākas.

"Erots 2013" norises laiki: 22. februāris 18.00–03.00, 23. februāris 18.00–04.00.

Izstādi-festivālu "Erots 2013" organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Izstādes līdzorganizators ir firma "Z un Z" – Latvijas intīmpreču veikalu tīkls "Kupidons plus". Pasākumu atbalsta "Contex" prezervatīvi un "Cēsu alus".

Foto: Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV