Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Astrologs: 1.janvāris - nelabvēlīgs svinībām

Astrologi.lv, 28.12.2012. 10:28 | komentāri (1)

Sertificēts astrologs Kristaps Baņķis vērš uzmanību, ka šogad gadumija – 31. decembris un attiecīgi 2013. gada 1. janvāris – nav īpaši vēlīgs svinībām un Jaunā gada sagaidīšanai. Šogad 1. janvārī ir iegrozījies Čika laikā un vielaicīgi tā ir arī tumsnējā un problēmas izceļošā 19. Mēness diena, ar ko ne visi tiekot galā.
Astrologs: 1.janvāris - nelabvēlīgs svinībām

„Skaidrs, ka varat apskatīties salūtu, pavakariņot, vairoties no alkohola un gaļas lietošanas, kas 19. Mēness dienā parasti atstāj jūtams sekas organismā. Un mana ieteikums, ņemot vērā zvaigžņu stāvokli un Mēness kalendāru, – nesvinēt 1. janvāri!" mudina Kristaps Baņķis.

"Šogad „augšas" 1. janvārī ir iegrozījušas Čika laiku jeb Tukšo laiku līdz plkst. 19:35. Turklāt „piedāvājumā" iekļauta arī tumsnējā un problēmas izceļošā 19. Mēness diena, ar ko ne visi tiek galā," piekodina astrologs.

Ir taču zināma kopsakarība, kuru mēdz attiecināt gan uz Jaungadu, gan arī uz jebkuru citu sākumu -„kā uzsāksi, tā aizies!", tāpēc Kristaps Baņķis jau savlaicīgi mudina izplānot nākamā gada sākumu, vienlaicīgi atgādinot par nepieciešamību būt ļoti piesardzīgiem.

Kristaps Baņķis arī kā astrologs atgādina, ka no astroloģijas viedokļa gadumija nav saistāma ar nekādu zīmīgu Visuma projicētu notikumu. "Jaunā gada atnākšanus tikpat labi var nosvinēt gan 31.decembrī vai jau 2.janvārī, kas aktīviem svinētājiem būtu daudz piemērotāks un harmoniskāks.

Astroloģiskais gads un jauns cikls sākas Pavasara Saulgriežos līdz ar Saules pāreju Auna zīmē – 20.03.2013. plkst. 13:02. To kalendārā var atzīmēt kā vissvinamāko dienu.

Savukārt Austrumu gada sākums ir mainīgs laiks, kas mainās līdz ar pirmo jauno Mēnesi Ūdensvīra zīmē. Šogad viedās ūdens Čūskas gadu sagaidīsim 10.02.2013. plkst. 9:20.

Plašāk par to var lasīt http://www.horoskopi2013.lv.

Un, protams, katrs individuāli svin savu gada sākumu. Par šādu gada plānu parūpējušies arī www.astrologi.lv, piedāvājot pakalpojumu „Kā sagaidīt dzimšanas dienu."

Lieliski palīgi ir arī Mēness cikla atspoguļojumi http://www.astrologi.lv, kā arī jau sesto gadu iznākošais K.Baņķa „Tavs Mēness kalendārs". Tas ir pirmais šāda veida izdevums Latvijā un iedvesmojis Mēness ritmam sekot daudzus preses izdevumus. Jaunums ir pirmo gadu izdotā dienasgrāmata – plānotājs „Tavs Mēness plānotājs 2013". Tagad Mēness cikls būs pie rokas jebkurā brīdī! Astrologi.lv izdevumu klāstā tagad ir grāmatas „Tavs astrologs", „Tavs Mēness kalendārs" un „Tavs Mēness plānotājs".

Foto: Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV