Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Starptautiskajā bārmeņu konkursā Rīgā uzvar polis Tomeks Maleks

EasyGet.lv, 04.02.2013. 17:35

Pagājušajā nedēļā Rīgā notika pasaules flair jeb šovu bārmeņu konkurss „Olympic Casino Flair Mania 2013", kurā piedalījās 47 dalībnieki no 16 valstīm. Par konkursa uzvarētāju kļuva Tomeks Maleks no Polijas, 2. vietā – Aleksandrs Štifanovs no Krievijas, bet 3. vietā ierindojās Vjačeslavs Beļjakovs no Krievijas.
Starptautiskajā bārmeņu konkursā Rīgā uzvar polis Tomeks Maleks

Galerijas:

Šāda mēroga starptautiskas „flair" bārmeņu sacensības Latvijā notika jau trešo reizi, pulcējot rekordlielu dalībnieku skaitu no Baltijas valstīm, Baltkrievijas, Čehijas, Igaunijas, Somijas, Krievijas, Ukrainas, Polijas, Itālijas, Lielbritānijas, Spānijas, Bulgārijas, Austrijas, Vācijas un Turcijas. Latviju konkursā pārstāvēja bārmeņi Deniss Trifanovs, Deniss Smirnovs un Mārtiņš Rozenvalds.

Šogad pasākumā tika izmantota vēl nebijusi balsošanas sistēma, kas tika pozitīvi novērtēta ne tikai no dalībnieku un skatītāju, bet arī „World flair association" puses, piešķirot sacensībām īpaši sportisku noskaņu.

„Esmu piedalījies un uzvarējis neskaitāmos „flair" bārmeņu konkursos visā pasaulē, taču uz goda pjedestāla stāvēju un klausījos savas valsts himnu pirmo reizi mūžā. Tās ir neaprakstāmas sajūtas, kuras grūti izteikt vārdos!" atzina sacensību uzvarētājs Tomeks Maleks.

Foto: Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV