Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pasniegs Latvijas Stila un modes balvas 2012

EasyGet.lv, 11.02.2013. 09:21

Latvijas Stila un modes balvas par sasniegumiem 2012. gadā tiks pasniegtas īpašās ceremonijas laikā 25. februārī Latvijas Nacionālās operas Jaunajā zālē. Svinīgā ceremonija tiks translēta tiešraidē TV-kanālā „LNT" plkst. 21.10.
Pasniegs Latvijas Stila un modes balvas 2012

Ideja apbalvot cilvēkus un projektus par sasniegumiem modes un stila jomā Baltijas modes federācijai radusies jau daudzus gadus atpakaļ. Šī nozare mūsu valstī pēdējo desmit gadu laikā ļoti strauji attīstījās. Latvijā neapšaubāmi ir daudz talantīgu un konkurētspējīgu dizaineru, kuru darbs tiek atzīts arī starptautiskajā līmenī. Kā arī radošās industrijas uzplaukums liecina par to, ka tā ir pieprasīta nozare. Tā kā viens no galvenajiem šova biznesa pārstāvju veiksmes faktoriem ir viņu stils, projekta organizatori uzskata, ka ir vērts pievērst tam speciālistu un sabiedrības uzmanību un atzīmēt tās publiskās personības, kuras savā darbā un dzīvē izskatās moderni un stilīgi. Latvijas Stila un modes balvu pasniegšana apvieno visu radošo jomu pārstāvjus vienā projektā un telpā, katru gadu apbalvojot labākos profesionāļus modes industrijā, kā arī stilīgākos TV, teātra un šova biznesa zvaigznes, kas iet kopsolī ar modi.

„Šogad notiks jau astotā Stila un modes balvas pasniegšanas ceremonija. Šo gadu laikā projekts ir attīstījies, to ir atzinuši nozares profesionāļi, un tā popularitāte aizvien aug. Var droši teikt, ka ceremonija ir ieņēmusi stabilu vietu modes nozares attīstībā un vēsturē. Ļoti priecājamies par sadarbību ar TV-kanālu „LNT", pateicoties kurai krāšņai Stila un Modes balvas pasniegšanas ceremonijai varēs sekot līdzi visi Latvijas iedzīvotāji", saka Jeļena Strahova, Baltijas modes federācijas prezidente un projekta galvenā producente.

Šogad skatītājus sagaida īpaši interesants un krāšņs šovs, kuru veidos jaunie un talantīgie speciālisti – par šova konceptu un uzvedumu rūpēsies pazīstamais aktieris un režisors Kaspars Zvīgulis, bet skatuves noformējumu veidos scenogrāfs, pasākumu dizaineris Aleksandrs Vasiļenko no Culte Bizarre Art Group.

„Man ir liels gods piedalīties pasākuma organizēšanā, kurš notiks Latvijas Nacionālajā operā. Teātra skatuves pašas par sevi ļoti iedvesmo. Pasākuma tematika palielina šo sajūtu, ne velti modei un skatuvei ir jābūt cieši saistītām. Mēs, savukārt, parūpēsimies par to, lai organizētu šo vakaru pienācīgajā līmenī", saka ceremonijas scenogrāfs Aleksandrs Vasiļenko.

„Vēlējos radīt oriģinālu un neierastu modes atmosfēru, līdzīgi, kā modes skatēs, kad tu nezini, ko sagaidīt, līdz neesi to ieraudzījis. Ņēmu vērā, ka tā nav ierasta balvu pasniegšanas ceremonija, bet tomēr tas ir modes lauciņš. Modes – ne tikai apģērbā, bet arī attieksmē... To centīsimies kopā ar Aleksandru Vasiļenko radīt šajā vakarā", stāsta par gaidāmo šovu ceremonijas režisors Kaspars Zvīgulis.

Kā allaž Latvijas Nacionālās operas Jaunajā zālē Stila un modes balvas pasniegšanas ceremonija pulcēs sabiedrībā pazīstamus cilvēkus, slavenus nomināciju kandidātus un stila un modes jomas profesionāļus. Skatītājus gaida krāšņs šovs, muzikālie priekšnesumi, pārsteigumi un aizraujošā programma. Ceremonijas laikā par sasniegumiem stila un modes jomā tiks apbalvoti sabiedrībā pazīstamie cilvēki un iepriekšējā gada labākie projekti kopā 13 nominācijās: Stilīgākā aktrise un Stilīgākais aktieris; Stilīgākais dziesmu izpildītājs un Stilīgākā dziesmu izpildītāja; Stilīgākā mūziķu grupa; Stilīgākais TV-vadītājs un Stilīgākā TV-vadītāja; Gada modes mākslinieks; Gada debija modes jomā; Stilīgākais žurnāla vāks un Labākas žurnāla stila lapas; Modes veikals ar interesantāko koncepciju, kas tika atvērts 2012.gadā; Par ieguldījumu Latvijas modes industrijas attīstībā. Projekta galvenie mediju partneri pēc tradīcijas pasniegs arī savas balvas. Žurnāls „L'Officiel Latvija" pasniegs savu tradicionālo speciālo balvu, bet portālā „Delfi" notiks lasītāju balsošana par visstilīgāko personību no visiem nomināciju kandidātiem. Pasākuma partneri un sponsori pasniegs vairākas speciālās balvas.

„Latvijas Stila un Modes Balva 2012" pasniegšanas ceremonijas tiešraidi skatieties TV-kanālā „LNT" 25. februārī plkst. 21.10.

Latvijas Stila un modes balvu pasniegšanas ceremoniju 8 gadu pēc kārtas organizē Baltijas modes federācija.

Foto: Latvijas Stila un Modes Balvas. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV