Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

"Mrs. Top of the World 2013" pulcēs skaistules no četrdesmit pasaules valstīm

Easyget.lv, 22.03.2013. 12:35

No 2. līdz 9. jūnijam Jūrmalā notiks grandiozs pasaules mēroga skaistumkonkurss "Mrs. Top of the World 2013". Konkursa finālu varēs vērot TV tiešraidē ar skatītāju balsojumu. 
"Mrs. Top of the World 2013" pulcēs skaistules no četrdesmit pasaules valstīm

Jau pavisam drīz skaistumkonkursa rīkotāji, proti, fonda „World IntRIGA” pārstāves Kristīne Lindenblate, Liene Skulme un Natālija Tumševica plašākai publikai stādīs priekšā tās sievietes, kuras vēlas kļūt par pirmo skaistumkonkursa "Mrs. Top of the World” pārstāvi no Latvijas.

Aizvadītajā nedēļas nogalē elegantajā SPA viesnīcā „Baltic Beach Hotel” notika skaistumkonkursa "Mrs. Top of the World 2013” vizītkaršu filmēšana. Reklāmas rullīši tapuši trīs dažādās valodās – latviešu, angļu un krievu.
Vizītkartes veidotas sadarbībā ar komuna7.lv. Režija Rihards Gēcis un Mainots Vecvagars, montāža Rihards Gēcis un Māris Mīlgrāvis. Producents – Mainots Vecvagars.

Par savām ikdienas gaitām Lindenblate, Skulme un Tumševica turpina informēt skaistumkonkursa oficiālajos Mrs. Top of the World profilos sociālajos tīklos, kuros tiek izvietotas ekskluzīvas fotogrāfijas un video.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV