Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Četras šīs vasaras seksīgākā dibena īpašnieces cīnās par uzvaru

Easyget.lv, 16.07.2013. 14:29

Šovasar jau otro reizi Latvijā kokteiļbārs Red Sun Buffet un žurnāls FHM noskaidros seksīgāko dibenu.
Četras šīs vasaras seksīgākā dibena īpašnieces cīnās par uzvaru

Galerijas:

Konkursam pieteikties varēja jebkura sievišķīga un pašpārliecināta meitene. Šogad pieteikumu skaits bija lielāks nekā aizvadītajā gadā. Finālā iekļuva cetras meitenes - Ieva, Daniela, Sanita un Linda. Meitenes piedalījās vasarīgā fotosesijā Liepājas pludmalē vienā no vistveicīgākajām šīs vasaras dienām.

Arī šogad konkurss ir ļoti liepājniecisks – par stilu rūpējas stiliste Tatjana Jaremčuka, grimu nodrošina grima mākslinieces no GA Studio, fotografē Jānis Reinfelds, bet apakšveļu darina Lauma Lingerie. Uzvarētāju saulainā braucienā sūtīs Liepājas tūrisma aģentūra „Ap Sauli”. Šogad savu „zelta” simpātiju izvēlēsies arī Aldara „Zelta” alus eksperti.

Balsot par meitenēm var katru dienu kokteiļbāra Red Sun Buffet mājas lapā ww.draugiem.lv/redsunbuffet. Uzvarētājas fotogrāfijas tiks publicētas žurnāla FHM septembra numurā.

Aizvadītajā gadā pirmo titulu Latvijā „Seksīgākais dibens” ieguva rīdziniece Līva Bērziņa.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV