Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Īpašā konkursā noskaidros Latvijas garākās kājas

Easyget.lv, 30.08.2013. 11:22

Jau kopš 1940.gadiem ir notikuši dažādi kāju skaistumkonkursi. Lai noskaidrotu, cik garas kājas ir Latvijas sievietēm, tiek rīkots konkurss "Latvijas garākās kājas".
Īpašā konkursā noskaidros Latvijas garākās kājas

Konkursa fināls norisināsies 16. oktobrī jaunā Hairriga sauļošanās salona atklāšanas ceremonijas ietvaros iepirkšanās centrā Olimpia. Pasākuma laikā žūrijas un slavenību klātbūtnē desmit meitenes ar slaidākajām kājām uz sarkanā paklāja sacentīsies par galveno balvu 50 bezmaksas solārija apmeklējumiem, kā arī dāvanu karti Ls 100 vērtībā no skaistumkopšanas salona Hairriga.

Pieteikuma anketa, konkursa nolikums atrodams: http://www.hairriga.com/latvijas-gar257k257s-k257jas.html

Konkurss notiks trīs etapos:

  1. pieteikšanās Hairriga mājaslapā, kur ir jāiesūta savs augums cm un kāju garums cm mērot no kājas iekšpuses līdz papēdim;
  2. finālistes, kurām ir visgarākās kājas, tiks aicinātas uz profesionālu foto sesiju fotostudijā (fotogrāfs Ronalds Šulcs), kur kājas tiks skaisti sabildētas, lai noteiktu uzvarētājas nominācijās: Sievišķīgākās kājas, Sportiskākās kājas, Slaidākās kājas, Iesauļotākās kājas, Tvnet simpātija; Olimpia simpātija. Fotogrāfijas tiks nodotas publiskam balsojumam.
  3. 16.oktobrī plkst.18:00 iepirkšanās centrā Olimpia notiks krāšņa modes skate un jaunā 100 m2 plaša sauļošanās salona Hairriga atklāšana. Skaistās meitenes un kājas vērtēts žūrija, kuras sastāva būs Latvija zināmi cilvēki, notiks īpaši priekšnesumi, dzīvā mūzika, uzkodas, šampānietis, konkursi, kur ikvienam būs iespēja vinnēt bezmaksas sauļošanās seansus.

Jaunās sauļošanās salonu ķēdes (nākamā salona atklāšana būs šī gada novembrī t/c Barona centrs) īpašniece ir diplomēta ārste-uzņēmēja Ilva Banka-Okorie, kas ir īpašniece arī slavenību iecienītajam salonam Hairriga.

Foto: Notiks īpašs konkurss Latvijas garākās kājas. Foto (c) flickr.com/bass_nroll

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV