Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Lindex rudens kolekcija tapusi sadarbībā ar britu dizaineri Metjū Viljamsonu

Easyget.lv, 04.10.2013. 16:00

Apģērbu zīmols Lindex 3. oktobrī tirdzniecības centrā Spice atklāja rudens kolekciju, kura veidota sadarbībā ar britu dizaineri Metjū Viljamsonu. Kolekcija paredzēta sievietēm un mazām jaunkundzēm.
Lindex rudens kolekcija tapusi sadarbībā ar britu dizaineri Metjū Viljamsonu

Galerijas:

Metjū Viljamsons ir pazīstams kā apdruku, dekoratīvo rotājumu un kaleidoskopisko krāsu meistars. Jauno kolekciju raksturo tumši zilu un melnu toņu gamma ar spilgti rozā akcentiem. Apģērbu līnijai raksturīgi sievišķīgi silueti, košas apdrukas un Āfrikas kontinentam zīmīgi motīvi, kā arī pērļu detaļas. Tā ir ideāli piemērota nēsāšanai nedēļas nogalēs, birojā, no darba vietas uzreiz dodoties uz vakara pasākumu. Radīta cenu ziņā pieejama kolekcija, kurā ir ne vien sieviešu, bet arī mazo meiteņu apģērbi (no 3-10 gadiem), dodot iespēju māmiņām un meitām saģērbties līdzīgos tērpos. Kolekcijā ir iekļauti arī aksesuāri.

„Jūtos lieliski, sadarbojoties ar iedvesmojošu, starptautisku modes uzņēmumu. Šī sadarbība man sniedz iespēju uzrunāt jaunu sieviešu grupu, kuras pārzina modi. Kā dizaineram man vienmēr ir svarīgi likt sievietēm justies skaistām un par sevi pārliecinātām. Sievietes vienmēr mani ir iedvesmojušas, turklāt mani saviļņo fakts, ka ar šīs kolekcijas palīdzību var atbalstīt tik vērtīgu lietu kā cīņu pret krūts vēzi,” atklāj Metjū Viljamsons.

Lindex seja Metjū Viljamsona kampaņai ir pasaulslavenā modele Kārlija Klosa. Kampaņas attēlos parādās arī pats Metjū Viljamsons, tādējādi piešķirot kolekcijai un tās dizainam īpašu veidolu.

Apģērbu līnijas atklāšanu 3. oktobrī tirdzniecības centrā Spice vadīja modes eksperte un blogere Santa Bindemane–Mihelsone ar meitiņu Maiju un dēlu Andeju. Pasākumā jauno apģērbu kolekciju novērtēja daudzas sabiedrībā pazīstamas dāmas, tostarp mūziķes Olga Rajecka, Elizabete Zagorska, Jenny May un Elizabete Balčus, populārā latviešu seriāla „Ugunsgrēks” aktrise Ieva Aleksandrova–Eklone, pazīstamā modes blogere Agnese Kleina, uzņēmēja Kristīne Līpiņa un t/c Spice direktore Iveta Lāce.

Metjū Viljamsona kampaņas laikā būs pieejama īpaša rozā rokassprādze, no kuras pārdošanas gūtie ienākumi pilnībā tiks ziedoti cīņai pret krūts vēzi, kā arī dizaina T-krekls ar uzrakstu „Show some love”, zem kura būs paša britu dizainera paraksts, un krekls būs pieejams pārdošanā visos Lindex veikalos no 7. oktobra. Visi ieņēmumi no T-krekla pārdošanas tiks ziedoti cīņai pret krūts vēzi. Lindex var lepoties ar to, ka ir Zviedrijas Vēža fonda un citu līdzīgu organizāciju sponsors 16 valstīs jau vairāk nekā 10 gadus.

Jaunā kolekcija no 4. oktobra pieejama tikai Lindex veikalā t/c Spice un interneta veikalā www.lindex.com.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV