Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Dāvanas Ziemassvētkos bērniem

Easyget.lv, 12.12.2013. 10:52

Esi gatavs ziemas saulgriežiem laicīgi! Jau pirms svētkiem sarūpē svētku rotājumus, kas raisa Ziemassvētku sajūtu. Dažnedažādi rotājumi var būt arī sirsnīga dāvana kā pieaugušajiem, tā bērniem. Piemēram, krāsainas egļu virtenes, kas būs izteiksmīgs aksesuārs ne tikai eglītes zaros, bet arī dzīvojamās istabās, rosinot mājīgu un siltu sajūtu.
Dāvanas Ziemassvētkos bērniem

Interesantas dāvanas Ziemassvētkos maziem bērniem

Jaunākajiem Ziemassvētku svinētājiem noderīgas ir attīstošās spēles un rotaļlietas. Piemēram, modelēšanas plastilīns, attīstošās puzles pulksteņa un tradicionālajā formā, kvalitatīvi zīmēšanas rīki utt., kas būs lielisks līdzeklis bērnam attīstoties. Vecākiem, atsaucot atmiņā bērnību, prātā nāk jautrie braucieni ar ragavām no kalniņa. Kvalitatīvas ragavas ir laba dāvana arī mazākajiem Ziemassvētku svinētājiem. Pašlaik lielā preču klāstā ir dažādu dizaina, materiāla un izmēra ragavas visa vecuma bērniem:

kvalitatīvas plastmasas ragavas ar metāla sliedi, kas uzlabo saķeri ar sniega, ledus virsmu;

  • ragavas ar saliekamu rokturi;
  • stūrējamās ragavas ar bremzēm;
  • lakota koka ragavas ar atzveltni.

Tā vien šķiet, ka bērniem ir samērā viegli atrast atbilstošu Ziemassvētku dāvanu. Viņi jau iepriekš uzraksta sarakstu ar dāvanām Ziemassvētku vecītim ar neviltotām cerībām, ka vismaz vienu no tām arī saņems. Saraksta pirmajās rindās var sameklēt populāras spēļmantas, spēles, bērnības hobiju lietas u.c. Ja ar kāroto dāvanu sarakstu dalīsieties ar tiem, ar ko domājat svinēt Ziemassvētkus, sagādāsiet iespēju radīt nebeidzamu pārsteigumu bērniem! Zēnu dāvanu sarakstos allaž populāri ir Lego komplekti, supervaroņu figūras, automašīnu komplekti ar garāžām, meitenes priecāsies par lellēm un leļļu ratiņiem, radošiem rokassprādžu veidošanas komplektiem, mazās saimnieces iepriecinās spēļu trauku servīzes tējas un kafijas pasēdēšanai u.c. spēļmantas. Ja ģimenē ir divi bērni, tad var uzdāvināt spēļu veikalu, kas ir tik ļoti aizraujoša nodarbe!

Pusaudžiem un skolēniem gudras, noderīgas un praktiskas dāvanas

Pērkot dāvanu pusaudzim, obligāti jāzina viņa intereses, stils un sekošana līdzi jaunākajām modes un mobilo iekārtu tendencēm. Izvēloties dāvanas, vieglāk vadīties pēc principa:

  • izzinoša dāvana (stratēģijas spēles);
  • mobilās ierīces.

Daudzveidīga dāvanu izvēle bērniem dažādā vecumā ziemas saulgriežu svētkos. Iepērcies gudri interneta veikalā - tur ne tikai iegūsi idejas neparastām dāvanām, bet arī ietaupīsi laiku. Nereti interneta veikalā ir neskaitāmi Ziemassvētku piedāvājumi, kas sniegs iespēju arī ietaupīt naudu dāvanu pirkšanai.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV