Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pirotehnikas pavadībā atklās modes skati F&Show

Easyget.lv, 20.03.2014. 11:02

21. martā plkst. 21:00 iepirkšanās centrā Sky&More sāksies viens no vērienīgākajiem modes notikumiem Baltijā – F&Show.
Pirotehnikas pavadībā atklās modes skati F&Show

F&Show iespaidīga pirotehnikas šova pavadībā Latvijas topmodeļi demonstrēs 2014. gada pavasara/vasaras luksuss klases zīmolu modes kolekcijas. Uz modes šovu ieradīsies arī vairāku zīmolu pārstāvji, tostarp Versace Jeans, Hosio, Mangano, Italian Luxury un Love Mochino dizaineri, stilisti un tirdzniecības vadītāji. Mangano līdzās šovam prezentēs ekskluzīvas vakarkleitas vairāku tūkstošu eiro vērtībā. 

Papildus augstāk minētajiem zīmoliem F&Show apmeklētāji iepazīs arī aktuālos Just Cavalli, Italian Luxury, Andrea Morelli, Evet, Paciotti 4us, latviešu Amoralle un Koshakova apģērbus, nakts tērpus un aksesuārus. Šova stilu veido Latvijas labākā stiliste un žurnālu modes redaktore Olga Kolotova.

F&Show programmu papildinās britu popmūzikas zvaigzne Tara McDonald. Slavenā dziedātāja radījusi kopdarbus ar tādiem dīdžejiem kā David Guetta, Armand Van Helden un Axwell. F&Show uzstāsies arī operdziedātāja Elīna Šimkus un deju trupa Dmitrija Gaitjukeviča vadībā. Pasākumu vadīs mūziķis Markus Riva.

F&Show laikā tiks atklāts arī jauns luksuss klases modes zīmolu veikals F&More. Tas ir vienīgais veikals Latvijā, kurā oficiāli ir pārstāvēti vairāki pasaulē atzītāko apģērbu un aksesuāru zīmoli. To produkciju tieši no modes mekas Milānas milzu F burtā lepna auto piekabē ved atraktīvā latviešu modele Māra Kampernova, Latvijas labākais barista Ingemārs Dzenis un digitālo mediju un mārketinga guru Artūrs Mednis. Šikās modes preces tiks demonstrētas šovā, bet vēlāk tās varēs iegādāties F&More koncept-veikalā i/c Sky&More 2. stāvā.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV