Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Riga Fashion Week ierauj modīgākajos galvaspilsētas notikumos

Easyget.lv, 01.04.2014. 09:10

Piecu dienu garumā, no 1. līdz 5. aprīlim, Rīgas modes nedēļa aicinās modes baudītājus būt vienuviet un atzīmēt tās desmito darbības gadu ne tikai modes skatēs un kolekciju prezentācijās, bet arī modīgākajās galvaspilsētas ballītēs.

Šodien, 1. aprīlī, Spīķeru koncertzālē tiks atklāta 20. Rīgas modes nedēļa. Atklāšanas pasākumā tiks godināti un sveikti visi projekta ilggadējie partneri un draugi. Lai svētku sajūta nebeigtu kūsāt pasākumu muzikāli pavadīs grupa Track Five un DJ Ksenia Kamikaza.

RFW otrā diena sāksies ar īpašo pasākumu veikalā Madam Bonbon, kura laikā medijiem un iepircējiem būs vienreizēja iespēja aplūkot Itāļu zīmola ASG (Antonino Salemi Garigliano) tērpu kolekciju. Tā pilnībā radīta Itālijā, un tās materiālu izvēle ir fokusēta uz kontrastaina dabīgā un tehniskā auduma saspēles. Kolekcija ir pieejama zīmola šourumos visā pasaulē.

Par godu Rīgas modes nedēļas 20. sezonas jubilejai, 2. aprīlī tiks atklāts Latvijā pirmais online showroom - virtuālais projekts interneta veikalā www.CreativeLatvia.com. Tas ļaus Riga Fashion Week laikā rezervēt Baltijas valstu dizaineru jauno kolekciju tērpus līdz ar katras modes skates sākumu, tādējādi nodrošinot ekskluzīvu iespēju iegādāties apģērbu, pirms tas nokļuvis veikalos. Parastajos veikalos lielākā daļa tērpu būs pieejami tikai vasaras beigās vai rudens sākumā, tādējādi online showroom būs ekskluzīva un vienreizēja iespēja iegūt tērpus pirmajiem.

Trešā RFW diena, 3. aprīlis, noslēgsies restorānā "Dārzs", kurā savu galvas segu kolekciju prezentēs Tundra HATA - 21. gadsimta Latvijas pirmā, radoši eksperimentālā cepuru darbnīca. Šīs kolekcijas radošās veidotājas, Beatrise Gore un Ilze Tigule, iedvesmu smēlušās slikto laiku apstākļu sakritībās, dabas un urbānās matērijas savienojumos. Turpinot atzīmēt modes festivālu, par noskaņu un atmosfēru šajā vakarā parūpēsies DJ Markus Riva.

Oficiālais RFW klubs Coyote Fly jau kļuvis par Rīgas Modes nedēļas neatņemamu sastāvdaļu, katru RFW sezonu piektdienas un sestdienas naktīs savas durvis verot vaļā visiem modes cienītājiem. 4. aprīlī klubā Coyote Fly notiks Cosmopolitan Night Out Party ar DJ Tomu Grēviņu. Bet Rīgas modes nedēļas 20. sezonas noslēguma dienā, 5. aprīlī, RFW Models and Fans Party laikā tiks noskaidroti pieprasītākie RFW modeļi un atmiņā atsaukti gan svarīgākie Nedēļas, gan arī kopējā projekta neaizmirstamākie mirkļi, klubā Coyote Fly sapulcējoties projekta organizatoriem, dalībniekiem, modeļiem, draugiem un dedzīgākajiem faniem, lai kopā svinētu modes svētkus līdz pat rīta gaismai DJ Deros pavadībā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV