Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Sākas biļešu iepriekšpārdošana uz grandiozākajiem mācību gada atklāšanas svētkiem – "Studentu Paradīze 2009"

Jānis Dāboliņš, 10.08.2009. 12:56 | komentāri (1)

Visu laiku lielākie studentu svētki "Studentu Paradīze" tuvojas. Jau šodien, 10.augustā, "Biļešu Serviss" kasēs un interneta mājas lapā “Arenariga.com” sākas "Studentu Paradīzes" biļešu iepriekšpārdošana. Pirmo 1000 pārdošanā pieejamo biļešu cena - tikai 5 Ls, bet pirmajiem pircējiem ar Swedbank jauniešu kartēm 20% atlaide.

"Studentu Paradīze" ar Swedbank jauniešu programmas OPEN atbalstu šogad notiks 25.septembrī "Arēnā Rīga". Pasākumā varēs baudīt populārāko Latvijas grupu, dziedātāju un dīdžeju muzikālos priekšnesumus, kā arī patlaban vēl notiek pārrunas par pazīstamu viesmākslinieku ierašanos. Apmeklētāju dažādo mūzikas stilu un interešu vadīti, "Studentu Paradīzes" organizatori "Arēnā Rīga" izbūvēs četras skatuves, pilnībā izmantojot gan “Arēna Rīga” telpas, gan arī pie tās ceļot papildus teltis, lai tādējādi paplašinātu arēnas ietilpību. Bez tam atsevišķā zonā pasākuma apmeklētāji tiks iesaistīti konkursos un atrakcijās pie augstskolu un galveno atbalstītāju izklaidējošiem stendiem. Šogad redzēsim virkni paraugdemonstrējumu vadošo deju grupu izpildījumā, kā arī citus aizraujošus šovus.

"Šogad mēs īpašu vērību pievēršam pasākuma kvalitātei - tas būs ievērojami bagātīgāks gan saturiski, gan arī īpaši esam domājuši par apmeklētāju ērtībām. Gribam radīt īstenu paradīzes atmosfēru. Tā kā pagājušajā gadā mūsu pasākums pulcēja tik daudz apmeklēju, ka pat “Arēnā” bija pašauri, šogad ievērojami paplašināsim tās ietilpību ar īpašām piebūvēm un pārdomātu iekšējo organizāciju. Esam domājuši par visu, kas katram apmeklētājam vajadzīgs, - dažādi mūzikas stili, garderobe, bāru un smēķētavu pieejamība, atpūtas vietas, atrakcijas, saistoši šovi. Svinēsim līdz rīta gaismai ar pilnu sparu! Šo pasākumu noteikti ir vērts apmeklēt ikvienam studentam un tiem, kas par tādiem drīzumā plāno kļūt vai arī jūtas kā studenti neatkarīgi no vecuma,” komentē “Studentu Paradīzes” projekta vadītājs Jānis Dāboliņš.

“Studentu Paradīze”, kļūstot arvien lielāka, tiek rīkota jau trešo gadu pēc kārtas. 2007. gadā svētki notika vienlaikus 3 Rīgas klubos un pulcēja 5000 studentus. Tā kā pasākums bija vērienīgs un studentiem patika, organizatori saņema apmeklētāju atzinību un Latvijas Studentu apvienības gada balvu nominācijā “Gada debija”. 2009. gadā par notikuma vietu tika izvēlēta “Arēna Rīga” un apmeklētāju skaits tika dubultots, pārsniedzot 10‘000. Tādējādi “Studentu Paradīze 2008” kļuva par mācību gada atklāšanas lielākajiem svētkiem visā Baltijā.

"Studentu Paradīzi 2009" organizē un tajā piedalās studenti no sekojošām augstskolām: "Rīgas Tehniskā universitāte", "Biznesa augstskola Turība", "Latvijas Lauksaimniecības universitāte", "Rīgas Stradiņa universitāte", "Banku augstskola", "Informācijas sistēmu un menedžmenta augstskola", "Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola", "Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskola", "Vidzemes augstskola", "Rīgas Ekonomikas augstskola", "Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija", "Transporta un sakaru institūts", “Ekonomikas un kultūras augstskola”, “Latvijas Kultūras Akadēmija”, “Baltijas Starptautiskā Akadēmija”, ”Latvijas nacionālā aizsardzības akadēmija”   un ”Starptautiskās praktiskās psiholoģijas augstskola”. Uz svētkiem aicinām arī visus pārējos, kas jūtas jauni un kuros mīt studentu gars.

Biļetes meklējiet "Biļešu Serviss" kasēs, “www.bilesuserviss.lv” un interneta mājas lapā “Arenariga.com”.

Mūs atbalsta: “ROCKSTAR” energy drink, Nacionālais e-dienests “Inbox.lv”, "Draugiem.lv", "Atlants.lv”, "Arēna Rīga", "FHM", "Cosmopolitan", "E3", "1188.lv", "Randoms", "Double Coffee", "NightLife", "Krabjiem.lv", "Corporate", "City Fitness", “Līvu Akvaparks”, “Studentlife.lv”, “Bitton Būve”, “King Coffee”, ”Blue Box”, “JCDecaux”, “I/C Olympia”, “Cinamon”, “Club.lv” un "Rīgas Dome". Oficiālais rādio "European Hit Radio".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV