Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Sestdien notiks „Žurku skrējiens”

Indra Vilde, 09.09.2009. 16:09

Sestdien, 12. septembrī, Esplanādē plkst. 12.00 tiks dots starts “Žurku skrējienam”.  Jau vairākus gadus šis skrējiens tiek organizēts Jauniešu mēneša ietvaros. Kā katru gadu, arī šogad sacensībām ir īpaša tematika. Pērn tas bija veltīts Latvijas 90.gadadienai, bet šogad skrējiens organizēts tā, lai jaunieši vairāk iepazītu Rīgas pilsētas centra nozīmīgākos objektus.

Līdztekus Žurku skrējienam, kas organizēts kā aizraujošas un neaizmirstamas jauniešu orientēšanās sacensības Rīgas centrā, piedaloties 25 komandām, kurām jāatrod 25 kontrolpunkti, Esplanādē paredzētas arī cita veida aktivitātes.

Septembris Rīgā tradicionāli jau vairākus gadus tiek pasludināts par Jauniešu mēnesi. Ar Rīgas pašvaldības atbalstu, Izglītības, jaunatnes un sporta departaments sadarbībā ar dažādām komercstruktūrām, nevalstiskajām organizācijām un jauniešu apvienībām septembrī organizē vairākus pasākumus, kas orientēti uz interesantu, saturīgu brīvā laika pavadīšanu, kā arī uz jauniešu aktīvu līdzdalību un izklaidi.

Papildinformācija: www.jauniesumenesis.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV