Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Tavu iespēju izstāde "Jauniešu Esplanāde"

Jāzeps Krukovskis, 11.09.2009. 13:52

Rudens pienāk nemanot un jau ceturto gadu septembris Rīgā tiek pasludināts par Jauniešu mēnesi. Šogad, tāpat kā līdz šim septembris sagaida jaunos rīdziniekus ar dažādām interesantām aktivitātēm un pārsteigumiem, ar ko var iepazīties centrālajā Jauniešu mēneša mājas lapā www.jauniesumenesis.lv .
Tavu iespēju izstāde "Jauniešu Esplanāde"

Septembris ir mēnesis, kad vidusskolēni un studenti atgriežas pilsētā; Rīgā ierodas daudz jaunu cilvēku ar saviem mērķiem un ambīcijām. Mēs vēlamies viņus iepazīstināt ar iespējām attīstīt sevi arī šajā grūtajā laikā, labi pavadīt laiku un rast jaunus kontaktus , domubiedrus un iespējas izpausties. Tāpēc pašā mēneša vidū, šajā sestdienā - 12.septembrī Rīgas Esplanādē notiks vērienīgs pasākums jauniešiem - "Jauniešu Esplanāde", kura mērķis ir parādīt katram jaunietim to iespēju pasauli, kura parasti netiek pamanīta ikdienas steigā, studijās vai darbā. Katrs jaunietis ir unikāls, tāpēc tam ir savas prasības attiecībā pret prātam, garam un veselībai ieteicamām brīvā laika pavadīšanas iespējām. Mūsu pasākuma piedāvājums būs ļoti plašs - vairāk kā 30 nevalstiskās organizācijas, korporācijas, biedrības un radošas apvienības, tādas kā Avantis, Marie N studija, Jauniešu konsultācijas, hokeja komanda Ice Girls, Lakrosa Federācija un daudzas citas - katrs atradīs sev piemērotu organizāciju, kuras ietvaros izpausties. Pasākuma ietvaros jauniešiem būs iespēja iepazīties ar dažādām organizācijām un interešu grupām, piedalīties sev interesējošās aktivitātēs - sacensībās, spēlēs un konkursos, kur ikvienam interesentam tiks dota iespēja ņemt dalību, kā arī jaunieši tiks aicināti iesaistīties un izpausties organizāciju darbības virzienos. Dienas laikā apmeklētāji varēs vērot organizāciju sagatavotus priekšnesumus, tādu pieaicināto grupu un mākslinieku uzstāšanos, kā The Picture, Marie N studija, Most Wanted Crew, Crystal , hip - hop un break dance paraugdemonstrējumus un daudzus citus, kā arī pavadīt laiku sportiskā un radošā atmosfērā. Par pasākuma viesu labo garastāvokli rūpēsies Brīnišķīgo vakara ziņu Vakara nagla - Rihards Puikevics un Santa Balaša. Par muzikālo noformējumu gādās DJ Jānis Jansons.

 

Pasākuma norises vietā notiks arī orientēšanās sacensības Žurku skrējiens, Mantu apmaiņas tirdziņš, uz kuru ikviens aicināts atnest sev apnikušās lietas vai grāmatas un samainīt pret sev noderīgākām, kā arī Ideju talka. Vakara izskaņā visi aicināti uz mūsdienu mākslas festivālu Baltā Nakts.

Nāc un piedalies, jo iespēju izstādē "Jauniešu Esplanāde" gaidīts ir ikviens, kas nevēlas palikt malā. 12.septembrī Esplanāde būs vieta, kur atklāt savas iespēju virsotnes un darīt to, kas patīk!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV