Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Karostā gatavojas jauna interešu centra „Ritums” atklāšanai

Velga Jansone, 13.10.2009. 14:54

Gatavojoties oficiālai interešu centra atklāšanai Karostā, biedrība „Reģionālās attīstības atbalsta centrs „Ritums”” sadarbībā ar Liepājas 3. pamatskolu 16. oktobrī pulksten 15:00 organizē futbola maču starp Karostas un Tosmares bērniem. Savukārt šā gada 17. oktobrī pulksten 19:00 jaunizveidotajā interešu centrā „Ritums”, Karostā, Neatkarības rotas iela 11 (bijušajās Pašvaldības policijas telpās) organizē talku, kas būs darbošanos ar tapetēm, un vienlaicīgi ballīte ar nosaukumu „Wallpaper Night”. Pasākumu papildinās stilīga mūzika, silta tēja un gardas uzkodas.
Karostā gatavojas jauna interešu centra „Ritums” atklāšanai

Ideja par bērnu un jauniešu futbola mača organizēšanu radās biedrības „Reģionālās attīstības atbalsta centrs „Ritums”” vadītājai Velgai Jansonei. Futbola mačā aicināti piedalīties 5. līdz 9. klašu audzēkņi, kas dzīvo Karostā un Tosmarē. Spēles mērķis ir sportiskās aktivitātēs iesaistīt šo mikrorajonu bērnu un jauniešus, kā arī piedāvāt viņiem interesantas brīvā laika pavadīšanas iespējas.

Savukārt talkā aicināts piedalīties ikviens aktīvs liepājnieks, kurš vēlas līdzdarboties centra iekārtošanā un pilnveidošanā. Jaunizveidotais interešu centrs „Ritums” šobrīd ir kā jauna iniciatīva un iespēja brīvā laika pavadīšanai un interešu izglītībai Karostā. Interešu centrā būs iespēja apgūt jaunas prasmes bērniem un jauniešiem, kā arī pieaugušajiem. Jau šobrīd centrā ir pieejamas dažādas nodarbības pieredzējušu speciālistu vadībā - floristika, pērļošana, austrumu deju apmācības, jauno projektu vadītāju studija un angļu valodas apmācības. Padomāts arī par pašiem mazākajiem, piedāvājot bērnu rotaļu grupas un bērnu klubiņu, pieredzējušu pedagogu uzraudzībā.

Biedrība „Reģionālās attīstības atbalsta centrs „Ritums”” ir atvērta sabiedriska organizācija visas Kurzemes sabiedrībai. Biedrībai jau šobrīd ir izveidojusies laba sadarbība ar skolām un dažādu profesiju pārstāvjiem. Biedrība „Ritums” piedalījusies Nodarbinātīvas valsts aģentūras izsludinātajā konkursā, kā rezultātā  tika iegūta iespēja nodarbināt četrus bezdarbniekus. Šie cilvēki šobrīd apgūst darba iemaņas  sev jaunā profesijā  izcilu darbaudzinātāju vadībā. Biedrība iekļāvusies arī Liepājas pašvaldības  nodarbinātības projektā, kur jaunā interešu centra tapšanā palīdz remonstrādnieki.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV