Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Karostā tiks atklāts jauns interešu centrs

Velga Janosne, 27.10.2009. 11:05

Piektdien, 30. oktobrī pulksten 14:00 Liepājas Karostā, Neatkarības rotas ielā 11 svinīgi tiks atvērts jauns interešu centrs „Ritums”, kura mērķauditorija būs ne tikai jaunieši, bet arī bērni un pieaugušie. Sadarbībā ar nodibinājumu „Liepājas Novada fonds” interešu centra telpās tiks organizēts arī iedzīvotāju atbalsta punkta darbs – ka katru darba dienu no 10.00 – 17.00 būs iespēja apmainīties ar dažādām mantām, savstarpēju palīdzību un iegūt informāciju, kā risināt dažādas problēmas.
Karostā tiks atklāts jauns interešu centrs

Atklāšanas svētkos piedalīsies radošo pulciņu krustmātes un krusttēvi, kā arī sponsori, kas palīdzējuši centra iekārtošanā un tehniskajā nodrošināšanā. Aicināts piedalīties ikviens interesent. Savu apsveikumu teiks folkloras kopa „Atštaukas”. Un ņemot vērā biedrības „Ritums” internacionālo darbību, sveikt ieradīsies arī pārstāvis no ukraiņu kultūras kolektīva „Voļņica”.

Kā nozīmīgs atbalsts Karostas iedzīvotājiem būs jaunizveidotais atbalsta punkts. Tas būs otrais šāds punkts Liepājā. Jaunliepājas atbalsta punkts darbojas no 5. oktobra T. Breikša ielā 45. Plānots veidot šādus iedzīvotāju atbalsta punktus visā Liepājā, lai ikvienam liepājniekam pēc iespējas tuvāk dzīvesvietai būtu pieejama gan dažāda veida informācija, gan iespēja atrast domubiedrus, palīgus un draugus.

Kā jau iepriekš tika stāstīts, interešu centrā „Ritums” jau šobrīd darbojas pulciņi floristiem un pērļotājiem, pulcējas veselības grupas. Savukārt sievietēm un jaunietēm ir lieliska iespēja izcelt savu sievišķību, mācoties austrumu dejas pie profesionālas un zinošas skolotājas. Pirmskolas vecuma bērniem tiks dota iespēja rotaļāties gaišā un siltā telpā mīļu auklīšu vadībā. Arī sākumskolas skolēniem tiks dota iespēja padarīt košāku savu ikdienu un iegūt jaunus domubiedrus un labi atpūsties. To visu vēros modrie pedagogi. Toties jauniešiem būs iespēja mācīties veidot un rakstīt projektus, kas mūsdienās ir tik ļoti noderīga prasme. Šīs nodarbības vadīs projektu veidošanas profesionāle. Centrā būs kā iespēju vieta, lai kopīgi realizētu savas radošās idejas un no jauna visi kopā aktivizētu Karostas milzīgo kultūras potenciālu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV