Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Komentāri rakstam: "Brilliant" elektroniskās cigaretes ļauj "ietaupīt" veselību un samazināt vismaz 50% izdevumu gadā par tabakas izstrādājumiem

jaunākie lejā

Kaspars » kaspars.k@inbox.lv 18.02.2010. 13:45

Tieši pirms 3 nedēļām šito iegādājo, riktīgi labās. Lietoju bez nikotīna kārtridžus, riktīgi patīk :))

Krista 21.02.2010. 16:33

Biju no sākuma skeptiska par šīm cigaretēm ,bet nopirku pamēģināju un tiešām esmu ļoti apmierināta.

Arturs 21.02.2010. 23:24

Man tas pats kas Kristai, tagad jau 3 nedeļas esmu lietotajs! :)

Janka 23.02.2010. 13:00

Ilgu laiku jau tiek baumots par to, vai e-cigaretes ir kaitīgas, vai tomēr nē? Daudzu apgalvojumi atšķīrās, jo bija gan tādi, kas teica, ka tā ir iespēja atteikties no parastajām cigaretēm, citi apgalvoja, ka elektroniskās cigaretes ir pat vēl kaitīgākas. Beidzot nelielu skaidrību ir ieviesusi ASV pārtikas un narkotisko vielu aģentūra (FDA), kas veikusi testus vairākām e-cigaretēm.

E-cigaretes tomēr ir kaitīgas

Kā atklājās, tās satur kancerogēnu un vairākas toksiskas ķimikālijas, piemēram, dietilēnglikozi, kas bieži atrodama dzesēšanas šķidrumos. FDA gan nevēlas izteikti apgalvojumus, cik lielu ietekmi e-cigaretes var atstāt uz cilvēka veselību un vai tās ir kaitīgākas par parastajām cigaretēm, tomēr beidzot mums ir zināma nedaudz skaidrāka informācija pat tām.

Rihards » info@thecigarete.com 04.03.2010. 16:03

Elektroniskā cigarete tiek piedavāta "Stockmann"
Unversālveikalā "Stockmann" 13. janvāra iela 8, LV-1050 Rīga
Darba laiks (10.00-21.00)

Augšējā stāvā pie elektroniskajām precēm!
thecigarete.com

jānis » ... 15.03.2010. 13:29

Pamēģināju, to saucamo thecigarete, tāds sūds :D kad beidzās baterija, tad jāmeklēkaut kur kontakts lai uzlādētu:D tas ir tik ņirdzīgi :D, aizgāju pie Brilliant uzreiz pavisam savādāk, ja beidzas baterija, tad paciņa uzlādē bateriju un nav nekāds kontakts jāmeklē, riktīgi patīk Brilliant :))

Paarbaudiits Fakts! 16.04.2010. 10:48

starp citu "latvieshu" pashmaaju produkts "brilliantcigs.com principaa ir pilniigaakaa 1:1 kopija taadaam e cigareteem kaa bluecigs.com! faktiski nomainiits tikai saakums no "blu" uz "brilliant"! un bluecigs.com nekoteejas paaraak augstu e ciagretes kvalitaates skalaa, jo pashi akumulatori nav pietiekami izturiigi + faktiski 1 kaartridzjsh ir apmeeram tikai kaadas 5-7 parastaas cigaretes - reaali praksee paarbaudiits! un kad biju aizgaajis notesteet brilliantcigs.com uz vinju ofisu briiviibas ielaa, tad likaas, ka tie vinju kaartridzji ir veel vaajaaki - iespeejams par leetaaku naudu tiek pasuutiiti no Kjiinas! faktiski sanaak, ka brilliantcigs.com ir vienkaarshi uzkraasojushi savu pashu nosaukumu virsuu uz bluecigs.com produkcijas un tagad tirgo ar uzcenojumu un kaa savu sarazhoto e cigareti!
tad jau daudz izdeviigaak ir vienkaarshaak pasuutiit pa taisno no pashu bluecigs.com maajas lapas ar visaam razhotaaja garantijaam un dabuut arii kaadu atlaidi! jo neredzu jeegu pirkt taas brilliantcigs.com e cigaretes! pat maajaslapa vinjiem ir 1:1 nokopeeta! tas ir tas pats, kas latvijaa pirkt latvieshu it kaa pashu razhotu automashiinu , piemeeram, "Milda", kas patiesiibaa buutu krievu zhigulis, kuram tikai aizmuguree rakstiits "zhigulji" vietaa "Milda"... taadeelj arii vispraatiigaak vienmeer ir preci pasuutiit no pasha razhotaaja - vismaz ir garantija par maximaalu kvalitaati, jo par klientiem visi ciinaas + nav liekeezhu un spekulantu uzliktais uzcenojums!

Paarbaudiits Fakts! 16.04.2010. 10:49

+ veel pilns interents ar diskusijaam, kuras savaa starpaa taisa pashi briliantcigs iipashnieki - savaa starpaa beernishkjiigi slavina pashi savu suuda produktu!

ciniķis 15.09.2010. 12:13

Pilnīgs idiotisms uzķerties uz tik debīlām reklāmām. Elektroniskā cigarete ir tik pat kaitīga kā jebkura cita nikotīna uzņemšanas forma un neapstrīdami ieņem pirmo vietu kā novēršamās mirstības iemeslu.
Lietot elektronisko cigaret ir tik pat stulbi kā šnabi ar klizmu laist pakaļā.
Smēķēšana ir nikotīna atkarība, tādēļ 67% no tiem , kuri kaut reizi pamēģina smēķēt, to turpina līdz mūža beigām un puse no smēķētājiem nomirst no nikotīna izraisītajām slimībām.
Labāk ieej http://www.allencarr.lv/ uzzini kā atmest smēķēšanu un nebūs iemesls visu mūžu sevi indēt.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV