Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

"Brilliant" elektroniskās cigaretes ļauj "ietaupīt" veselību un samazināt vismaz 50% izdevumu gadā par tabakas izstrādājumiem

Oskars Šļakota, 18.02.2010. 12:59 | komentāri (9)

Firma "Other adventure" piedāvā Latvijas iedzīvotājiem briljantu - elektroniskās cigaretes "Brilliant", kuras klasificētas kā elektroprece, ar kurām smēķētājs var ietaupīt vismaz 50% izdevumu par tabakas izstrādājumiem, kā arī krietni pasaudzēt savu un līdzcilvēku veselību, jo elektroniskās cigaretes satur tikai nikotīnu, kura daudzumu iespējams regulēt ar maināmo kārtridžu palīdzību. Ir iespējams uzstādīt kārtridžus, kuri nesatur nikotīnu vispār.
"Brilliant" elektroniskās cigaretes ļauj "ietaupīt" veselību un samazināt vismaz 50% izdevumu gadā par tabakas izstrādājumiem

Aprēķinot vidējo cigarešu patēriņu uz vienu cilvēku diennaktī, kas ir desmit cigaretes (veikala cena par šiem izstrādājumiem vidēji Ls 1, kas gadā sastāda Ls 365) un salīdzinot šo summu ar izdevumiem par elektronisko cigarešu sākuma komplektu un nepieciešamo kārtridžu iegādi veselam gadam, redzams, ka elektronisko cigarešu iegāde sastāda uz pusi mazāku summu - vidēji Ls 180, patērējot desmit cigarešu devu dienā. Elektronisko cigarešu "Brilliant" maināmais kārtridžs kalpo līdz 150 elpas vilcieniem, kas ir vidēji 10 cigaretes.

Elektroniskā cigarete "Brilliant" piedāvā alternatīvu tradicionālajai smēķēšanai un veidu, kā atbrīvoties no kaitīgajiem dūmiem. Elektroniskajās cigaretēs nav tabakas un darvas, dūmi nesatur kaitīgās un bīstamās ķīmiskās vielas, kas ir atrodamas parastajās cigaretēs. Ievelkot elektronisko cigareti, gaiss iziet cauri šaurām sprauslām, kuru malās no gaisa nelielā spiediena rodas mitrums, kurš tiek karsēts un tā rezultātā rodas dūmu efekts. Elektroniskajā cigaretē nenotiek degšanas process, kura rezultātā netiek izdalītas kaitīgās vielas - gāzes.

Elektronisko cigarešu "Brilliant" pārstāvis Roberts Finsters atklāj: "Elektriskās cigaretes "Brilliant" nesatur darvu, benzolu un citas kaitīgas vielas, kā arī nav paša degšanas procesa, kas nozīmē - nav pelnu, atkritumu, kaitīgo dūmu nepatīkamais aromāts drēbēs un, pats galvenais, jūs kaitējat daudz mazāk sev un apkārt esošajiem. Elektroniskās cigaretes satur nikotīnu, kura daudzumu iespējams regulēt ar kārtridžu palīdzību, iespējams izvēlēties kārtridžus bez nikotīna - lielisks veids kā samazināt vai pakāpeniski atmest smēķēšanu."

Sīkāku informāciju par "Brilliant" elektroniskajām cigaretēm iespējams iegūt interneta adresē www.brilliantcigs.com, kur var iegūt detalizētāku informāciju par elektroniskajām cigaretēm, kārtridžiem, kā arī izcenojumiem un pieteikties elektronisko cigarešu bezmaksas izmēģināšanai (Brīvības ielā 85, 6. stāvā), iepriekš to saskaņojot.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV