Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Tirdzniecības centrs „Domina” ievieš uzlīmējamo Happy karti

Guntra Lipska, 10.03.2010. 10:54

Rūpējoties par saviem klientiem, tirdzniecības centrs „Domina” uzsāk īpašu lojalitātes programmu – Happy karte.

Visdažādākās klientu lojalitātes programmas sen vairs nav retums Latvijas pakalpojumu sniedzēju un saņēmēju attiecībās. Pašlaik teju vai katrs uzņēmums piedāvā savu īpašo klientu, lojalitātes, atlaižu vai priekšrocību programmu, kas kalpo kā sava veida tilts starp uzņēmumu un klientu. To būtība ir veiksmīga savstarpējā sadarbība, kas izdevīga abām pusēm.

Tirdzniecības centrs „Domina”, sekojot savu klientu vēlmēm, ir izveidojis īpašu priekšrocību karti, kura tās īpašniekiem sniedz iespēju izmantot izdevīgus nosacījumus un būtiskas atlaides iepērkoties, tostarp saņemt īpašus piedāvājumus un dāvanas tirdzniecības centra „Domina” rīkoto aktivitāšu ietvaros. Kā pirmais pārsteigums visiem Happy lietotājiem būs iespēja martā, iepērkoties ar Happy karti par vismaz 25 latiem, dāvanā saņemt kuponu piecu latu vērtībā jauniem pirkumiem.

Happy karte ir unikāla ar to, ka tās priekšrocības var izmantot arī bez pašas kartes, tādējādi izvairoties no sava maka pārpildīšanas ar neskaitāmām atlaižu un norēķinu kartēm. Atšķirībā no ierastajām klientu lojalitātes kartēm Happy karti varēs noņemt no tās pamatnes un uzlīmēt uz jebkuras citas kartes.

Reģistrēšanās un dalība Happy kartes programmā ir bezmaksas, un līdz 31. martam Happy karti savā īpašumā varēs iegūt, vienkārši reģistrējoties internetā vai aizpildot pieteikuma veidlapu tirdzniecības centra informācijas centrā. Savukārt pēc iepazīšanās perioda beigām, saņemot Happy karti, vajadzēs uzrādīt čeku par pirkumu tirdzniecības centrā „Domina” 10 latu vērtībā.

Plašāku informāciju par Happy karti un tās piedāvātajām atlaidēm meklējiet mājas lapā: http://www.domina-shopping.lv/happykarte/.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV