Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Notiks Rīgas reģiona „Zelta grābekļa” balvas pasniegšana

Kristīne Martinsone, 11.05.2010. 16:55

Veiksmīgi noslēdzoties „Lielajai Talkai”, ir pienācis laiks izteikt atzinību labākajiem talciniekiem. „Lielās Talkas” organizatori kopā ar reģionālajiem talkas koordinatoriem, apdrošināšanas sabiedrību „BALTA” un Latvijas Pašvaldību savienību ir izvērtējuši vairāk nekā 1300 oficiāli pieteiktās talkas vietas un katrā Latvijas reģionā noteikuši ceļojošās balvas „Zelta grābeklis” ieguvējus - tos čaklākos talcinieku kolektīvus, kas izcēlušies ar īpaši aktīvu iesaistīšanos „Lielās Talkas” aktivitātēs, vienlaikus sniedzot ievērojamu ieguldījumu nozīmīgu sava reģiona objektu sakopšanā un uzlabošanā.

„Lielās Talkas” organizatori un AAS „BALTA” aicina mediju pārstāvjus pievienoties ceļojošās balvas „Zelta grābeklis” pasniegšanai Rīgas reģiona labākajam talcinieku kolektīvam, kas notiks šī gada 13. maijā plkst. 12:00 viesnīcas „Bergs” zālē „Bibliotēka” (Rīga, Elizabetes iela 83/85).

Balvu pasniegs:
Tāra Nīvseja, AAS „BALTA” prezidente.
Vita Jaunzeme, „Lielās Talkas” darba grupas vadītāja.
Andra Miklucāne, Latvijas Pašvaldību savienības pārstāve.
 
Rīgas reģionā „Zelta grābekļa” balvai ir izvirzīti:
Biznesa augstskolas „Turība” studentu organizētā darba grupa „Izcako Latviju”, kas rīkoja talku ar nosaukumu „Izcako Eko-taku” Jūrmalā, Ragakāpas dabas parkā. Līdztekus teritorijas sakopšanai organizatori bija parūpējušies par izglītojošām aktivitātēm visiem talkas dalībniekiem, organizējot atraktīvas vides ekspertu lekcijas un īpašas ekskursijas pa dabas takām.
Olaines novada dome, kas organizēja plašu talkas aktivitāšu klāstu astoņās apdzīvotās vietās, sakopjot neskaitāmus nozīmīgus sabiedriskos objektus. Sakopšanas darbos tika iesaistīti arī Olaines cietuma ieslodzītie.
Latvijas Zemūdens sporta federācijas rīkotā zemūdens talka Ķīšezerā. Vairāk nekā 30 zemūdens nirēju attīrīja citkārt novārtā pamesto Ķīšezera gultni no visdažādākajiem atkritumiem – riepām, metāllūžņiem, atkritumu maisiem u.tml. 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV