Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

1. jūnijā "Radio SWH" un "Radio SWH+" pārtop par Bērnu radio

"Radio SWH" pašreklāmas daļa, 31.05.2010. 17:33 | komentāri (1)

1. jūnijā Radio SWH skanēs jaunas balsis un mirdzēs nākotnes ētera zvaigznes! Radio studijā kopā ar pieredzējušajiem dīdžejiem saimniekos mūsu radio fanu jaunākā paaudze.

Programma:

Visas dienas garumā bērni ciešā sadarbībā ar radio ētera personībām vadīs radījumus un konkursus, lasīs ziņas, kā arī informēs klausītājus par aktualitātēm.

"Radio SWH" "BB brokastīs", un "Radio SWH+" rīta programmā "Bērnu Grēksūdze" bērni tiek aicināti iesūtīt un zvanīt uz tiešo ēteru un pastāstīt par savām nedienām, nedarbiem, blēņām. Dienas grēku sūdzētājiem balvā - ekskursija uz Rīgas piena kombinātu, lai uzzinātu kā top saldējums Lāsēna pavadībā.

Astoņus gadus vecais Pēteris kopā ar Normundu Rutuli izvērsīs diskusiju par mūsdienu bērnu aktualitātēm un problēmām. Savukārt Radio SWH+ ēterā pirmo reizi - tēva un dēla attiecības - kā bērns un pieaugušais domā un rīkojas vienā un tajā pašā dzīves situācijā?

Pirmo reizi Radio SWH ēterā parādīsies noslēpumainās jaunās ētera personības - Mednieks un Ezis. 1.jūnijā no pl.16:00 līdz 19:00 ēterā bērni un jaunās ētera zvaigznes dauzīsies un blēņosies uz nebēdu.

No pl.12:00 bērni tiks gaidīti pie Laimas pulksteņa, lai pilnvarotajiem "Radio SWH" un "Radio SWH+" pārstāvjiem pastāstītu savus labos darbus.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV