Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Radio SWH 20. dzimšanas dienu svinēs ar grandiozu koncertu Palladium

Easyget.lv, 15.04.2013. 11:23

Par tradīciju ir kļuvis Radio SWH jubilejas svinēt ar vērienīgiem pasākumiem. Arī šogad 15.maijā Radio SWH rīkos grandiozas svinības, kur vakara gaitā uz koncertzāles „Palladium” skatuves uzstāsies atzītas grupas un mākslinieki, informē „Radio SWH” pašreklāmas daļa.
Radio SWH 20. dzimšanas dienu svinēs ar grandiozu koncertu Palladium

Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem biļetes uz Radio SWH dzimšanas dienas pasākumu nebūs pārdošanā. Radio SWH klausītājiem dod iespēju iekļūt oranžajā ballītē, piedaloties konkursos un ētera aktivitātēs.

Pirmie ielūgumi tika izspēlēti jau martā, klausītājiem balsojot par Radio SWH vēsturisko dziesmu TOPu. Savukārt no 8. aprīļa līdz 3. maijam Radio SWH ēterā norisinās lielā jubilejas akcija Āķis Lūpā!, kur jāatbild uz jautājumiem par Radio SWH, un katras dienas trīs uzvarētāji tiek pie ielūgumiem uz balli koncertzālē Palladium.

Pārsteigumi gaidāmi gan dzimšanas dienas svinību vakarā, gan arī radio ēterā. Jubilejas gadā Radio SWH iecerējis papildināt programmu arī ar jauniem raidījumiem. Jau nākamnedēļ Radio SWH ēterā atgriezīsies kāda no iepriekšējām Radio SWH personībām, bet kurš tas būs, sekojiet informācijai!

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV