Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Radio 101 atklāj studijas atrašanās vietu un radio programmu

Ilgvars Rukers, 08.06.2010. 17:23

Radio 101 sāks raidīt jau no 21.jūnija. Radio atradīsies atvērtā tipa studijā pašā galvaspilsētas centrā, Elizabetes un Brīvības ielas stūrī. To, kas notiks studijā, varēs redzēt jebkurš garāmgājējs. Ikviens to varēs redzēt arī internetā.
Radio 101 atklāj studijas atrašanās vietu un radio programmu

Jaunajā Radio 101 videoklipā dīdžeji iepazīstina ne tikai ar studijas atrašanās vietu, bet arī ar jaunā medija programmu.

Savu dienišķo skanējumu Radio 101 sāks ar regulāriem ziņu blokiem, kas ik pa 15 minūtēm izskanēs ēterā laika posmā jau no 6.30 rītā. Astoņos rīts turpināsies ar izklaidējoši informatīvu rīta šovu, kuru vadīs Eduards Švāns un Gustavs Terzens. Savukārt no pulksten 12:00 stafeti pārņems Artis Volfs ar saturisku mūzikas dienas programmu. Četros pēcpusdienā pozitīvi sabiedrību uzlādēs un satiksmi sāks „regulēt" Egons Reiters, un „regulēs" to līdz pat septiņiem vakarā. Vakars tiek nodots Toma Grēviņa rokās, jo Toms ēterā ar mūzikas aktualitātēm, spēlēm un aktivitātēm būs no septiņiem līdz pat desmitiem vakarā.

Radio 101 gaisā palaišana tiks atzīmēta ar jautrām izdarībām pie un pašā radio, bet precīzāk par notikumiem pavēstīsim pēc nedēļas. Seko līdzi un piedalies!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV