Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Brīvdabas atpūtes parkā "Egle" notiks Kurzemes dienas

Agris Semēvics, 11.08.2010. 14:11

Jau rīt Vecrīgā, Brīvdabas Atpūtas Parkā "Egle" sāksies Kurzemes novada dienas, kuras ceturtdien, piektdien un sestdien turpinās Latvijas novadu mēnesi "Eglē".
Brīvdabas atpūtes parkā "Egle" notiks Kurzemes dienas

Jau no 10:00 rītā, iepirkties gribētājus priecēs Kurzemes amatnieku tirdziņš, bet laika posmā no 14:00 – 17:00 uz "Egles" lielās skatuves notiks etniski danči un skanēs dziesmas Austras Pumpures un Liepājas folkloras kopas "Atštaukas", vadītāja Ināra Kalnarāja, izpildījumā. Kurzemes novada dienu muzikālā pop/rock kulminācija būs Liepājas superleģendas – grupas "Credo" koncerts, piektdien, 13. augustā no plkst. 20:00.

Brīvdabas Atpūtas Parka "Egle" restorāns novadu dienu laikā rūpēsies par savas ēdienu kartes papildināšanu ar novadu tradīcijām atbilstošiem ēdieniem un dzērieniem, šonedēļ akcentējot šefpavāra piedāvāto bukstiņputru un vasarīgos zivs salātus Kurzemes piekrastes gaumē. Šīs nedēļas laikā atpūtas parka viesiem īpaši tiks piedāvāts Užavas alus.
Ieejas biļetes izklaides programmas baudīšanas nav jāiegādājas, jo visi notikumi brīvdabas atpūtas parkā "Egle" vienmēr ir bez maksas.

Novadu dienu kalendārs:
12., 13., 14. augusts – Kurzeme;
19., 20. augusts – Latgale;
21. augusts – Rīga;
26., 27., 28. augusts – Zemgale.

Plašāku informāciju par brīvdabas atpūtas parku EGLE – izvērstu muzikālo notikumu afišu, ēdienu un dzērienu kartes, foto galerijas, kā arī visas ar novadu dienām saistītās aktualitātes iespējams meklēt internetā - www.gaismasegle.lv

Foto: Agris Semēvics

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV