Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

"Egle" piedāvā vairākus lieliskus koncertus

Agris Semēvics, 07.07.2010. 12:26

Baudīt vasarīgus vakarus Vecrīgā un vienlaicīgi arī lieliskus koncertus visiem rīdziniekiem un pilsētas viesiem piedāvā jaunatvērtais brīvdabas atpūtas parks EGLE, kurš šajā nedēļā atzīmē mēneša ilgas pastāvēšanas jubileju. Atpūtas parku vecpilsētā, Kaļķu un Tirgoņu ielu krustcelēs, iepretīm Rīgas Domei, svinīgi atklāja pagājušā mēneša 10. datumā.
"Egle" piedāvā vairākus lieliskus koncertus

Jubilejas nedēļas ietvaros šovakar, 7. jūnijā, īsi pēc plkst. 20:00 uz brīvdabas atpūtas parka EGLE lielās skatuves muzicēs "Dzelzs vilks", bet rīt, 8. jūnijā, šajā pat laikā un vietā pie saviem klausītājiem dosies "Iļģi".

Šīs nedēļas muzikālie notikumi brīvdabas atpūtas parkĀ EGLE:
trešdiena, 07. jūlijs pl. 18:00 – Gipsymania un pl. 20:20 - Dzelzs Vilks;
ceturtdiena, 08. jūlijs pl. 18:00 – Trakula un pl. 20:20 – Iļģi;
piektdiena, 09. jūlijs pl. 18:00 - DeBillies Bluegrass Trio un pl. 20:20 - Lauku muzikanti;
sestdiena, 10. jūlijs pl. 18:00 - Vētras Saites un pl. 20:20 - Flame & grupa Kreisais Pagrieziens;
svētdiena, 11. jūlijs pl. 18:00 - Laimis Rācenājs un pl. 20:20 grupa Romiros.

Ieejas biļetes izklaides programmu baudīšanas nav jāiegādājas, jo visi muzikālie notikumi EGLĒ vienmēr ir bez maksas.

Brīvdabas atpūtas parks EGLE ir 1000-vietīgs restorāns, kurš atbilstošā servisā piedāvā visplašāko ēdienu un dzērienu klāstu, tostarp aptuveni 20 alus šķirnes. Viesu izklaidei pašā atpūtas parka viducī ir LIELĀ skatuve uz kuras ik vakaru risinās muzikāli notikumi, lielā mērā balstīti uz latvisku mūziku. EGLES viesus vienaldzīgus neatstāj arī tirgus laukumiņš, kurā Latvijas amatnieki interesentiem piedāvā savus meistardarbus. Un visu beidzot... Brīvdabas Atpūtas Parkā EGLE mājvietu ir atradusi 7,5 m augstā GAISMASEGLE - stilizēts vides mākslas objekts, kurš izdaiļo atpūtas parka galveno ieeju un visu Brīvdabas atpūtas parku EGLE kopumā, simbolizējot pirms 500 gadiem Rīgā dzimušo Ziemassvētku Egli.

Plašāka informācija par atpūtas parku internetā: www.gaismasegle.lv

Foto: Agris Semēvics

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV