Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Aicina uzņēmumus un firmas pieteikties dalībai festivālā "Staro Rīga"

Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa, 11.10.2010. 16:51

No 18.novembra līdz 21.novembrim jau trešo reiz Rīgā norisināsies gaismas festivāls STARO RĪGA. Rīgas dome aicina uzņēmējus līdzdarboties kopējās svētku atmosfēras radīšanā un piedalīties festivāla veidošanā.
Aicina uzņēmumus un firmas pieteikties dalībai festivālā "Staro Rīga"

Gaismas festivāla STARO RĪGA tēma šogad ir Optiskās ilūzijas. Festivāla programmu veidos gan Rīgas domes, gan starptautisku un vietēju sadarbības partneru finansēti objekti.

Pirmajā gaismas festivālā sev piederošus objektus izgaismoja "Swedbanka", Latvijas televīzija. Tika prezentēti ilglaicīga izgaismojuma projekti pilsētā, piemēram, Latvijas Mākslas muzejs. Otrajā festivālā, kas notika 2009. gadā piedalījās uzņēmums "Merks", kas izgaismoja "Skanstes virsotnes", "Arēna Rīga", uzņēmums "Laima", kas veidoja instalāciju Konventa sētā, savukārt uzņēmums "Tele2" "apdzīvoja" Vērmanes dārzu.

- Jau šobrīd zināms, ka festivāla objektus izgaismos gan ilggadēji festivāla sadarbības partneri, gan arī uzņēmumi, kas gaismas festivālā piedalīsies pirmo reizi. Paredzam, ka festivāla "Staro Rīga" sadarbības partneru programmā būs ne tikai izgaismoti objekti un gaismas instalācijas, bet arī trīsdimensiju projekcijas un video instalācijas, kas festivāla programmu darīs krietni interesantāku un neparastāku, - stāsta Diāna Čivle, festivāla "Staro Rīga" radošā vadītāja.

Festivāla organizatori aicina uzņēmējus, kas vēlas piedalīties gaismas festivālā "Starp Rīga 2010", izgaismojot savā īpašumā esošās ēku fasādes vai arī veidojot īpaši noformētu gaismas instalāciju pilsētvidē, pieteikties elektroniskā pasta adresē info@staroriga.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV