Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

„Radio SWH" raidīs 18. novembra svētku uguņošanas muzikālo pavadījumu

„Radio SWH" pašreklāmas daļa, 16.11.2010. 17:50

„Radio SWH" atskaņos Latvijas Republikas proklamēšanas 92.gadadienai veltītās uguņošanas muzikālo pavadījumu. 18.novembrī plkst. 21:00 sāksies svētku kulminācija ar kopīgu Latvijas himnas dziedāšanu, kas turpināsies ar grandiozu 9 minūšu garu svētku salūtu. Lai izbaudītu priekšnesumu pilnībā skatītājiem iesakām uguņošanas laikā klausīties "Radio SWH" programmu, jo sinhroni ar uguņošanu atskaņosim muzikālo pavadījumu. Līdz ar to cilvēki, kas vēros salūtu no Pārdaugavas puses, Akmens tilta, Vanšu tilta vai jebkuras citas vietas varēs dzirdēt arī mūziku, kas kopā veidos krāšņo svētku priekšnesumu.

Valsts svētku uguņošanas priekšnesumam šogad izvēlēta latviešu komponistu Imanta Kalniņa un Uģa Prauliņa skaņdarbi, jo tā ir mūzika, kas ceļ latviešu tautas pašapziņu.

Atgādinām ka „Radio SWH" savu klausītāju ērtībām piedāvā visiem viedtālruņu lietotājiem Radio SWH aplikāciju, ar kuras palīdzību var klausīties interneta tiešraidi.

Šīs aplikācijas bez maksas ir lejuplādējamas no Android Market un iTunes App Store un ir viegli atrodamas, ja kā meklēšanas kritēriju ieraksta "SWH".

Citiem mobilo tālruņu vai radio lietotājiem atgādinām - „Radio SWH" jau 17 gadus nemainīgi skan FM 105,2.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV