Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Izstādē "Skola 2011" diskutēs par augstākās izglītības reformām

Inese Libere, 02.03.2011. 15:18

Ceturtdien, 3.martā plkst.11.30, izstādes "Skola 2011" laikā notiks ekspertu diskusija par augstākās izglītības reformām. To organizē Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola (RISEBA) sadarbībā ar Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrību BT 1.

Diskusijas mērķis ir pievērst uzmanību strukturālajām reformām augstākajā izglītībā. Diskusijas galvenā tēma – Latvijas augstākās izglītības konkurētspēja un Latvijas augstākās izglītības eksporta veicināšana un ārvalstu studentu piesaiste.

Diskusijā piedalīsies izglītības un zinātnes ministrs Rolands Broks, bijusī izglītības un zinātnes ministre, Dr.habil.paed., prof. Tatjana Koķe, Rīgas Ekonomikas augstskolas docents Vjačeslavs Dombrovskis un Saeimas Izglītības, kultūras un sporta komisijas priekšsēdētāja Ina Druviete. Diskusijā piedalīsies arī izglītības nozares eksperti, augstskolu mācībspēki, izstādes "Skola 2011" dalībnieki un studenti. Diskusiju vadīs RISEBA rektore Irina Senņikova.

Diskusija notiks 3.martā plkst.11.30, Konferenču zālē Nr. 2. Ieeja caur halli Nr.1

Diskusijā aicināti piedalīties plašsaziņas līdzekļu pārstāvji, iepriekš akreditējoties BT 1 mājaslapā.

No 3. līdz 6. martam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks gada nozīmīgākais izglītības pasākums – 17. starptautiskā izglītības izstāde "Skola 2011" –, kas vienuviet ļauj iegūt visaptverošu informāciju par mācību iespējām un palīdz izvēlēties piemērotāko izglītības ceļu. Izstādē varēs uzzināt vairāk par Latvijas un ārvalstu augstskolu un citu mācību iestāžu piedāvājumu, jaunajām mācību programmām, interešu izglītību un iepazīties ar svešvalodu un dažādu mācību kursu piedāvājumu.

Izstādes darba laiks:

3.–5. marts 10.00–18.00

6. marts 10.00–17.00

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV