Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Latvijas Universitāte izstādē „Skola 2011"

LU Preses centrs, 02.03.2011. 11:42

Latvijas Universitāte, kurai ir Latvijā plašākais studiju programmu piedāvājums, izstādē „Skola 2011" piedāvās konsultācijas par studijām, ar dažādām studiju jomām saistītus praktiskus demonstrējumus, kā arī īsas un interesantas nodarbības stendā iekārtotajā auditorijā. Izstāde notiks no 3. līdz 6.martam izstāžu zālē BT1 (Ķīpsalas ielā 8).

Latvijas Universitāte piedāvā 58 pamatstudiju programmas, 59 augstākā līmeņa, kā arī 24 doktora studiju programmas. Izstādē būs sastopami visu LU 13 fakultāšu pasniedzēji un studenti, kas varēs sniegt detalizētu informāciju par piedāvātajām studiju programmām.

Latvijas Universitātes stendā pirmo reizi tiks pārstāvētas divas medicīnas koledžas – Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža un Latvijas Universitātes Rīgas Medicīnas koledža – LU aģentūras.

Konsultatīvais darbs Latvijas Universitātes stendā būs tematiski sadalīts četros blokos: dabas zinātnes, humanitārās zinātnes, sociālās zinātnes un medicīna.

LU stendā būs improvizēta auditorija, kurā katru dienu no plkst. 11.00 līdz 16.00 izstādes apmeklētāji varēs tikties ar LU fakultāšu studentiem un mācībspēkiem, piemēram, LU rektoru Mārci Auziņu, profesoru Māri Kļaviņu, LU „Studentu gada balvas 2010" kā Gada humanitāro zinātņu pasniedzēja laureāti Ēriku Lanku, Latvijas Farmācijas studentu asociācijas priekšsēdētāju Jāni Kurloviču; galda spēles „Laiks biznesam" autoru Mikusu Losānu u.c.

Stendā varēs sastapt LU studentu pašpārvalžu pārstāvjus no dažādām fakultātēm, visu izstādes laiku varēs saņemt LU darbinieku un zinoši studentu-konsultantu konsultācijas. Stendā būs arī praktiski ar dažādām studiju jomām saistīti demonstrējumi.

Sīkāka informācija un nodarbību saraksts Latvijas Universitātes stendā www.gribustudet.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV