Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Pieci izcilākie talku rīkotāji tiks apbalvoti ar „Zelta grābekli"

Indra Soika, 27.04.2011. 15:11

Turpinot pērn aizsākto tradīciju, arī šogad kustības Lielā Talka organizatori kopā ar sadarbības partneri, apdrošināšanas sabiedrību „Balta", pasniegs ceļojošo balvu „Zelta grābeklis" pieciem izcilākajiem talku rīkotājiem katrā Latvijas reģionā. Uz balvu var pretendēt ikviens talkas rīkotājs, kurš reģistrējis savu talku Lielās Talkas mājas lapā www.talkas.lv un 30.aprīlī paveicis nozīmīgu, reālu darbu Latvijas sakopšanā.
Pieci izcilākie talku rīkotāji tiks apbalvoti ar „Zelta grābekli"

„Zelta grābeklis" tiks pasniegts katra Latvijas reģiona (Kurzeme, Vidzeme, Zemgale, Latgale, Rīga) labākajam talkas rīkotājam - Atbildīgajam, kurš izcelsies ar īpaši aktīvu iesaistīšanos Lielās Talkas norisē - sniegs ievērojamu ieguldījumu sava reģiona vietu sakopšanā un satīrīšanā, kā arī radīs kādu paliekošu vērtību ikvienam Latvijas iedzīvotājam.

„Balvas pirmajā pasniegšanas gadā saņēmām milzīgu talkas dalībnieku atsaucību, un balvas laureātus nācās izvēlēties no 1300 pretendentiem. Šogad ceram, ka pretendentu būs vēl vairāk, tādējādi ne tikai pienācīgi sakopjot Latviju pēc ieilgušās ziemas, bet arī spodrinot katra reģiona labo slavu. „Zelta grābekļa" balvai noteikti nevajadzētu būt par vienīgo iemeslu dalībai Lielajā Talkā, bet ar tās pasniegšanu mēs vēlamies pienācīgi uzslavēt un novērtēt visaktīvākos un pašaizliedzīgākos talku rīkotājus, jo katru gadu var sastapt cilvēkus, kuri burtiski pārsteidz ar savu uzņēmību un darba sparu," stāsta Kristians Pudans, AAS „Balta" valdes loceklis.

Lai pieteiktos balvai, talkas rīkotājam līdz 9.maijam ir jāatsūta (uz e-pastu talkas@talkas.lv) stāsts ar foto vai video pierādījumiem par savā talkā paveiktajiem darbiem. Par balvas piešķiršanu līdz 13.maijam lems īpaša žūrijas komisija, kuras sastāvā ietilpst Lielās Talkas organizatori, AAS „Balta" un Latvijas Pašvaldību savienības pārstāvji, kuri izvērtēs visus iesūtītos stāstus.

Ar konkursa „Zelta grābeklis" nolikumu var iepazīties www.talkas.lv sadaļā „Dienasgrāmata".

Šogad talkot aicina Rīgas Brīvostas pārvalde, SIA „Skonto Būve" un a/s „Latvijas valsts meži".

Talku atbalsta arī LR Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija, zīmols „Garnier", RIMI, DHL Latvija, LASUA, L&T, būvniecības nams „Kurši" un Latvijas Zaļais punkts.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV