Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Pestivals atbalsta Latvijas talantīgākos studentus

Easyget.lv, 06.06.2013. 16:43

Ceturtdien, 6. jūnijā „Vītolu fonda” konferenču zālē festivāla Pestivals pārstāvji svinīgā atmosfērā pasniedza dāvinājumu fonda stipendijas saņēmējiem – 600 Latvijas augstskolu studentiem. Dāvinājuma pasniegšanā piedalījās arī „Vītolu fonda” dibinātājs Vilis Vītols un fonda valdes priekšsēdētāja Vita Diķe, kā arī vairāki fonda atbalstītie jaunieši.
Pestivals atbalsta Latvijas talantīgākos studentus

„Vītolu fondu” dibinājuši Vilis un Marta Vītoli ar mērķi stipendiju veidā palīdzēt spējīgiem, centīgiem, bet maznodrošinātiem jauniešiem studēt Latvijas augstskolās, un šobrīd atbalsta sešus simtus jauniešu, administrējot savas un piešķirot citu ziedotāju stipendijas. „Vītola fonda” valdes priekšsēdētāja Vita Diķe atzina, ka sākotnēji neticējusi Pestivals organizatoru vēlmei ielūgumus uz pasākumu dāvāt visiem sešsimt „Vītolu fonda” stipendijas saņēmējiem, un izteica pateicību festivāla pārstāvjiem piebilstot, ka bez šī dāvinājuma daļai jauniešu nebūtu iespējas pasākumu apmeklēt. Pateicību par izrādīto iniciatīvu izteica arī „Vītolu fonda” dibinātājs Vilis Vītols.

Festivāla Pestivals direktors Aivars Līpenītis: „Ar šo dāvinājumu vēlamies pievērst uzmanību šai apbrīnojamai organizācijai, kurā apvienojušies pašaizliedzīgi, dāsni cilvēki, kuriem rūp mūsu ikdiena un nākotne. Ar šo dāvinājumu vēlamies iedvesmot arī citus Latvijas uzņēmumus un privātpersonas veikt pozitīvu ikdienu veicinošus darbus, kā arī pievērst jauniešu uzmanību „Vītolu fondam” kā mūsdienīgai organizācijai, šoreiz ar šādu atraktīvu darbību.” Festivāla organizatori jauniešiem dos iespēju arī līdzdarboties pasākuma tapšanā. Pasākuma noslēgumā abpusēji tika parakstīts dāvinājuma līgums starp Pestivals direktoru Aivaru Līpenīti un fonda dibinātāju Vili Vītolu.

Pestivals ir populārās mūzikas un kultūras festivāls Rīgā, kas šogad notiks uz četrām skatuvēm, tajā būs vairākas aktivitāšu un interešu vietas, kopumā pulcējot vairākus desmitus mākslinieku no ASV, Lielbritānijas, Austrālijas, Zviedrijas, Rumānijas un citām pasaules valstīm, kā arī labākos vietējos māksliniekus. Biļetes uz festivālu nopērkamas „Biļešu Serviss” tīklā, un tiem, kas saglabājuši Pestivals 2012 aproci, iespējams iegādāties biļeti ar 10% atlaidi.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV