Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Grīziņkalnā Lieldienu svinības aizritēs sportiskā garā

Easyget.lv, 16.04.2014. 10:11

Sestdien, 19. aprīlī Rīgā, Grīziņkalna 1905. gada parkā, augšējā laukumā (Jāņa Asara iela 24) no plkst. 11:00 līdz 15:00 biedrība „Esmu Grīziņkalna patriots” kopā ar „Ghetto Family” organizē Lieldienu svinības Grīziņkalnā, informē Ieva Krivma, Biedrības „Esmu Grīziņkalna patriots” projektu vadītāja.

Lieldienu svinību laikā Grīziņkalna apkaimes iedzīvotājiem un viesiem būs iespēja piedalīties dažnedažādās spēlēs un atrakcijās - olu krāsošanas, olu ripināšanas un grūšanas sacensības, Lieldienu olas mešana caur muguru, deju konkursi, Grīziņkalna labo domu kamola ritināšana, Lieldienu zibakcija u.c. Lai pasākums būtu izdevies, apmeklētājiem līdzi jāņem ola, kuru varēs nokrāsot turpat uz vietas un piedalīties aktivitātēs.

Pasākuma dalībniekiem svinību laikā būs brīvi pieejamas vairākas atrakcijas no Latvijas gumijlēcēju kluba, kā arī, pasākuma laikā varēs aplūkot Janas Nesterovičas gleznu izstādi un LSIA Aspazija rokdarbu izstādi. Biedrība „Esmu Grīziņkalna patriots” ir padomājusi arī par bērniem: Lieldienu Gardumu meklēšana, draudzīga čupošanās ar Lieldienu zaķi, zīmēšanas stūrītis mazajiem „Mana Lieldienu ola 2014” – iesniegtie darbi nedēļu tiks izstādīti kafejnīcā Ghetto Burger. Visus apmeklētājus priecēs Dj Get Dizzy, LSIA Aspazija vokālais ansamblis „Ilgas”, Jānis Brikmanis ar aizraujošiem stāstiem par pavasari un putniem kā arī jautri latviešu danči kopā ar Rīgas Danču klubu.

Pasākuma laikā Ghetto Burger kafejnīca apmeklētājus cienās ar gardu zupu un tēju.

2013. gada martā tika dots starts projektam „Esmu Grīziņkalna patriots”, kura galvenais mērķis ir veicināt Grīziņkalna apkaimes attīstību, izaugsmi, veicināt iedzīvotāju patriotismu un attīstīt apkaimes tēlu kā sportisku, pozitīvu un aktīvu. Grīziņkalnā jau vēsturiski pulcējušies aktīvi un revolucionāri cilvēki.

Sekot līdzi jaunumiem par biedrības „Esmu Grīziņkalna patriots” un citu Grīziņkalna apkaimes biedrību organizētajām aktivitātēm var:
www.draugiem.lv/esmugrizinkalnapatriots,
www.facebook.com/esmugrizinkalnapatriots un www.ghettofamily.com/patriots

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV