Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

"Tribes of the City" ar koncertu atzīmē albuma iznākšanu

LMA Studentu klubs, 15.01.2009. 15:12

Šo piektdien, 16. janvārī, "Studentu klubā" "Tribes of the City" uzsāks pašu izdotā dubultalbuma "Recipe of the Golden Dreams" tūri. Par kopējo noskaņu pasākumā gādās Dj Uldis Rudaks.
"Tribes of the City" ar koncertu atzīmē albuma iznākšanu

Albuma "Recipe of the Golden Dream" materiāls tapis pusotra gada laikā, ierakstīts studijā "Sound Division", to producējusi pati grupa un skaņu inženieris, grupas "The Mundane" līderis Gatis Zaķis.

"Šis albums ir kā vīziju un ainu, kas radušās no atmiņām, atsevišķām sajūtām, apskatītām caur īstenības prizmu, apkopojums. Šo ainu saturi bieži saplūst kopā, veidojot juceklīgu apziņas straumi, kas raksturīga arī sapņiem. Albums ietver sevī 15 nejaušus sapņus, kas sadalīti divās daļās pēc to noskaņām," stāsta grupa.

"Tribes Of The City" koncertā viņu muzikālajām noskaņām ar vinila platēm no savas kolekcijas pievienosies mūzikas žurnālists, rokmūzikai Latvijā veltītās grāmatas "Rokupācija" autors un DJ Uldis Rudaks. Šoreiz viņam būs līdzi "Cranes", "Cocteau Twins", "Joy Division", "Curve", "The Cure", "Pixies", "Sonic Youth", "Kate Bush", "The Jesus and the Mary Chain", "The Strokes", "Radiohead" un cita mūzika, kas iedvesmojusi arī "Tribes Of The City".

Kritiķu atzītais iepriekšējais grupas "Tribes of the City" albums "For the Sleepy People" iznāca 2006. gada rudenī. To izdeva ierakstu kompānija "Platforma Records", sadarbībā ar britu producentu Gregu Heiveru.

Par citām tūres pieturvietām informācija www.myspace.com/tribesofthecity

Ieeja klubā no plkst. 22:00, ieejas maksas studentiem Ls 3,00, ne-studentiem Ls 4,00, biļetes iepriekšpārdošanā www.bezrindas.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV