Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Grupa "ēnas" koncertā sola divus pirmatskaņojumus

LMA Studentu klubs, 28.01.2009. 16:31

Mūzikas akadēmijas Studentu klubā 30. janvārī ap pusnakti uz skatuves kāps viena no konsekventākajām pašmāju poproka kopējām - grupa „ēnas”.
Grupa "ēnas" koncertā sola divus pirmatskaņojumus

Pārcietuši fotosesiju Slokas celulozes kombinātā un Ķīpsalas peldbaseina dzīlēs, pagājušā pavasarī „ēnas” beidzot noformēja un izdeva savu pirmdzimto albumu ar tādu pašu nosaukumu „ēnas”. Tā singli „Beautiful Morning”, „SirC” un „Somehow” ierindoja grupu dažnedažādu Latvijas topu un aptauju godpilnajās virsotnēs, bet ar singlu „Neprātīgais” „ēnas” sajauca prātus lielākajam vairumam Latvijas dāmu, liekot iedomāties, kā ir tad, ja „tu pacelies pāri tam – pelēcīgam/ nebaidies lidot, lai jau sauc – neprātīgais”.

Šajā koncertā grupa sola divus pirmatskaņojumus un vel vismaz divas jaunas dziesmas no nākamā studijas albuma, kuras gan dažā labā koncertā jau būs dzirdētas. Nākamā albuma klajā nākšanas brīdi grupa gan pagaidām vēl neatklāj.

Arī šoreiz daudz gaismas, laba skaņa un pozitīva attieksme – lietas, kas nemainīgi raksturo „ēnas” jebkurā koncertā. Šoreiz – arī videoprojekcijas.

Ieeja klubā no plkst. 22:00, ieejas maksas: studentiem Ls 3,00, ne-studentiem Ls 4,00. Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas www.bezrindas.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV