Svētdiena, 02.Jūnijs 2024. » Vārdadienas svin: Lība, Emma;

Grupa „Ēnas” šovakar LMA Studentu klubā prezentēs videoklipu

Elīna Korne, 28.05.2010. 13:07

Šovakar, 28. maijā, ap pusnakti LMA Studentu klubā grupa „Ēnas” prezentēs videoklipu dziesmai „Seven”.
Grupa „Ēnas” šovakar LMA Studentu klubā prezentēs videoklipu

Gada sākumā grupa „Ēnas” klausītājiem un radiostacijām nogādāja pirmo singlu „Seven” no drīzumā gaidāmā tāda paša nosaukuma albuma. Dziesma ieguva pārsteidzošu klausītāju atzinību, kas ļāva tai noturēties radiostaciju topu virsotnēs krietni ilgu laiku. Līdz ar jauno dziesmu, grupa uzsāka arī darbu pie tās videoklipa filmēšanas. Process ir bijis ilgs un sarežģīts, tajā iesaistīti cilvēki gan no Latvijas, gan Igaunijā bāzētās Baltijas filmu un mediju skolas. Videoklipa režisors, producents un idejas autors ir grupas taustiņinstrumentālists Dāvis Ābrams, kas stāsta, ka, „lai arī darbs ir bijis ļoti ilgs, ar paveikto un galarezultātu esam vairāk kā apmierināti, gribējām radīt kvalitatīvu videoklipu un, šķiet, ka tas ir arī izdevies”. Grupa saka lielu paldies gan iesaistītajai radošajai komandai, gan tehniskajiem atbalstītājiem: līdzproducentam Oskaram Ostrovskim, operatoram Edgaram Jākobsonam, Helen Takkin par montāžu, grimu un frizūrām – Inesei Sproģei, operatora asistentam Artēmijam Leskovam, par gaismām un uzbūvi – Aināram Pastaram, kā arī SIA „RJK” par tehnisko nodrošinājumu.

Jau šovakar grupa „Ēnas” dziesmas „Seven” videoklipu pirmo reizi izrādīs plašākai publikai LMA Studentu klubā, pēcāk koncertā izpildot gan šo dziesmu, gan kompozīcijas no grupas debijas albuma, gan ļaujot ielūkoties drīzumā gaidāmajā, pēc skaita otrajā studijas albumā.

Pirms un pēc grupas koncerta un videoklipa prezentācijas dejas gādās Dj Chikijs.

Ieeja klubā no plkst. 22:00

Ieejas maksa: 3,00 Ls

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV